A legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas színésznő kóros soványsága mögött nem párkapcsolati problémák állnak, és nem is étkezési zavar. 

Milliók figyelik aggódva, ahogy a világ egyik leghíresebb hollywoodi sztárja, Angelina Jolie szép lassan elfogy. A hatgyerekes színésznő az elmúlt időszakban testsúlyának felére fogyott, a legutóbbi jelentések szerint pedig már csak 35 kiló

Nem az anorexia tehet Jolie extrém fogyásárólForrás: AFP/Valerie Macon

Angelina azonban a pletykákkal ellentétben nem házassági problémákkal küzd, és még csak nem is anorexiás: a Life&Style forrása szerint a mostanában rendezőként ténykedő sztár tavaly kapott el egy súlyos fertőzést Kambodzsában, ami miatt krónikus fejfájásra, állandó ízületi fájdalmakra és fáradtságra panaszkodik. Napjai nagy részét ágyban tölti, nagyon fáradt  – mondta el a lapnak a bennfentes. A Gossip Cop szerint férje, Brad Pitt mindent elkövet, hogy felesége jobban legyen, és amikor fény derült a betegségére, azonnal Kambodzsába repült, hogy mellette lehessen, és ragaszkodott hozzá, hogy egy egész orvosi csapat megvizsgálja a 40 éves hírességet.