Prince szervezetében a morfiumnál is mérgezőbb gyógyszert találtak

Prince gyógyszer boncolás fájdalomcsillapító énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyszerfüggőséget okozó oxikodon hatóanyagú fájdalomcsillapítót találtak a boncoláskor az április 21-én meghalt Prince szervezetében amerikai médiaértesülések szerint.  

A Minneapolis Star Tribune napilap és a KSTP-TV a nyomozáshoz közelálló forrásokra hivatkozva csütörtökön azt jelentette, hogy a fájdalomcsillapító, szorongáscsökkentő és nyugtató hatású Percocet gyógyszert mutatták ki a törvényszéki orvosszakértők. A halottszemlét végző helyi orvosszakértői hivatal szóvivője nem erősítette meg a médiaértesüléseket.

Forrás: AFP/Roberto Schmidt

Az oxikodon hatása a morfinhoz hasonló, de annál mérgezőbb vegyület. A fájdalmat jobban enyhíti, eufóriát és ezáltal hozzászokást okoz.

Szerdán egy amerikai ügyvéd bejelentette, hogy halála előtt Prince egy kaliforniai orvos segítségét akarta kérni, hogy leszokjon gyógyszerfüggőségéről. Andrew Kornfeld - aki tárcsázta a segélyhívót, amikor megtalálták a liftben összeesett Prince-t Paisley Park-i otthonának felvonójában - nemrég került összetűzésbe a rendőrökkel, miután egy csomó szintetikus ópiátot találtak a táskájában, melyeket az ópiumfüggőségben szenvedő embereknél szoktak használni.

Így kért segítséget Prince holttestének megtalálója

Nyilvánosságra került az a beszélgetés, ami csütörtök reggel zajlott le a Prince holttestének megtalálója és a 911-es segélyhívó központ között.

Kiderült: ennyi Andy Vajna teljes vagyonahttp://www.life.hu/news/20160506-andy-vajna-filmproducer-teljes-vagyona-kiderult.htmlEgy nemrég elkészült összeállítás szerint a kormánybiztos a 16. leggazdagabb magyar - ha csak a magyarországi vagyonát vesszük alapul. NewsOrigoMegvan Prince örököse? Ő örökölheti az elhunyt sztár millióithttp://www.life.hu/news/20160505-prince-elhunyt-enekes-orokoset-megtalaltak-o-orokolheti-a-sztar-millios-vagyonat.htmlKét héttel a világhírű énekes halála után jelentkezett Prince állítólagos szerelemgyereke egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél. News--Nacho Figueras: "Harry herceg a legjobb fiúbarát"http://www.life.hu/news/20160505-harry-herceg-a-legjobb-fiubarat-nacho-figureas-argentin-polojatekos-szerint.htmlTele van energiával, lelkesen végzi a karitatív munkáit, ráadásul remekül lehet vele szórakozni is - ezt állítja a trónörökösról az argentin pólójátékos. News--Csillagot kapott Jodie Fosterhttp://www.life.hu/news/20160505-jodie-foster-szineszno-csillagot-kapott-a-hiressegek-setanyon.htmlAz 53 éves világsztár neve is felkerült a legnagyobbak közé a hollywoodi Hírességek sétányán. Az ünnepségen kolléganője, Kristen Stewart mondott megható beszédet. News--Hivatalosan is tananyag lesz a futballhttp://www.life.hu/news/20160505-hivatalosan-is-tananyag-lesz-a-futball.htmlAz általános- és középiskolák tantervébe is bekerülhet a labdarúgás oktatása - derül ki a kerettantervekről szóló rendelet módosításának a Kormany.hu-ra felkerült tervezetéből. NewsThinkstockItt az app, melyre az összes nő vágyott a világon http://www.life.hu/news/20160504-applikacio-mely-segit-visszavonni-a-reszeg-smst-mar-most-tobb-ezren-toltottek-le.htmlVeled is előfordult már, hogy egy átmulatott éjszaka után kínos SMS-ek tömkelegét külted át egy általad szeretett személynek? Itt a megoldás! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.