telefonbeszélgetés Prince holttest segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra került az a beszélgetés, ami csütörtök reggel zajlott le a Prince holttestének megtalálója és a 911-es segélyhívó központ között.

A Fox szivárogtatta ki azt a beszélgetést, ami alapján úgy tűnik, hogy kisebb pánikrohamot kapott az illető, aki

megtalálta Prince holttestét a stúdió egyik liftjében.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Percekbe telt, mire kiderítette, hogy milyen címre küldjék a mentőket. A beszélgetés a mentősökkel folytatódott: a telefonáló elmondta, hogy Prince a földön fekszik, mozdulatlan, és nem lélegzik. Ekkor a mentősök arra kérték a segélykérőt, hogy

próbálja meg újraéleszteni a zenészt.

Telefonáló: Helló, ööö, mi is a cím? Igen, egy mentőre van szükségünk azonnal.
911: Ok.
Telefonáló: Prince házában vagyunk.
911: Rendben. Tudja valaki a címet? Van ott egy levél, amin meg lehet nézni?
Telefonáló: Igen, igen, tartsa.
911: Ok. A mobiljáról nem tudom kideríteni, hogy hol van, ezért szükségem lesz a címre.
Telefonáló: Igen, van egy, van egy, szóval igen, ööö. Az ember itt meghalt.
911: Ok, adjon egy címet, kérem.
Telefonáló: Ok, ok, rajta vagyok.
911: Fókuszáljon erre.
Telefonáló: Mindenki megzavarodott.
911: Értem, hogy megzavarodtak, de...
Telefonáló: Rajta vagyok, rajta vagyok.
911: Ok, lehet tudni, hogy mi okozta az illető halálát?
Telefonáló: Nem tudom, nem tudom.
911: Rendben.
Telefonáló: Ööö, szóval mi, mi Minneapolisban vagyunk, Minnesotában és Prince házában vagyunk.
911: Minneapolisban vannak?
Telefonáló: Igen,Minneapolis, Minnesota.
911: Biztos benne, hogy Minneapolisban vannak?
Telefonáló: Igen.
911: Ok, talált már egy címet?
Telefonáló: Igen, hm, nagyon sajnálom, nagyon sajnálom. Kell a..kell a cím?
Egy másik hang szólal meg: 7801.
911: 7801 mi?
Telefonáló: Paisley Park, a Paisley Parkban vagyunk.
911: A Paisley Parkban van, ok, az Chanhassenben van. Azzal az emberrel van, aki...
Telefonáló: Igen, Prince az.
911: Ok.
Telefonáló: Az ember
911: Ok, ne tegye le
Telefonáló: Ok.

A segélykérő 9.43-kor hívta a 911-et, a mentősök 10:07-kor megállapították Prince halálát. A legfrisebb hírek szerint Prince-t egy héttel korábban kábítószer túladagolás miatt kezelték.

18 karátos arany vécécsészét állít ki a New York-i Guggenheim Múzeumhttp://www.life.hu/news/20160421-maurizio-cattelan-18-karatos-arany-vececsesze-alkotasat-hasznalni-is-lehet-majd.htmlMaurizio Cattelan olasz művész tizennyolc karátos aranyból készített vécécsészéjével gazdagodik a New York-i Guggenheim Múzeum. NewsOrigoA 77 ember gyilkosa, Andreas Breivik 11 milliót kapott a norvég államtólhttp://www.life.hu/news/20160421-11-millios-karteritest-kapott-andreas-breivik-a-77-ember-gyilkosa.htmlMint arról már beszámoltunk, a 2011-ben történt norvég mészárlás elkövetőjének, Andreas Breiviknek nem tetszik a börtönélet, ezért beperelte az államot. A pert megnyerte, összesen 11 millió forintos kártérítést kapott. News--Igaz történet: "Bocsi, főnök, azért nem jöttem be, mert leégett a hajam!"http://www.life.hu/news/20160421-az-alkalmazottnak-leegett-a-haja-ezert-nem-tudott-bemenni-a-munkahelyere.htmlA Reddit jóvoltából találtunk egy hihetetlen sztorit, ami pont azért olyan hihető, mivel el sem tudjuk képzelni, melyik alkalmazottnak jutna eszébe egy olyan kifogás, hogy azért nem ment be dolgozni, mert leégett a haja?! News--Meghalt Scott Nimerfro, író és producerhttp://www.life.hu/news/20160420-54-evesen-elhunyt-scott-nimerfro-iro-es-producer.htmlMeghalt Scott Nimerfro író-producer, aki többek között a Hannibal-ba és a Mesék a kriptából című klasszikus horrorsorozatba is besegített. News--Pénzt fizet az embereknek, hogy megalázhassa őket az orosz milliomoscsemetehttp://www.life.hu/news/20160420-gregory-goldsheid-penzt-ad-embereknek-cserebe-ok-pedig-megalazzak-magukat.htmlGrigory Mamurin bebizonyította, hogy igen, van az a pénz, amiért egy ember képes akár egy pohár vizeletet is lehörpinteni. De itt nem áll meg a történet, az orosz milliomos egy Youtube-csatornát is létrehozott a folyamatosan bűvülő sorozatának, amit nevezhetnénk görbe tükörnek is. NewsOrigoNagy bajban van Kanye West - Beperelték a rajongóihttp://www.life.hu/news/20160419-kanye-westet-bepereltek-a-rajongoi-az-uj-albuma-miatt-birosag-ele-allhat.htmlA rapper rajongója, Justin Baker-Rhett más zenevásárlókat is képviselve gyűjtőpert indított Kanye West ellen a San Francisco-i körzeti bíróságon, mert szerinte a rapper becsapta a rajongóit azzal, hogy azt állította, legújabb albuma csak az ő érdekeltségébe tartozó Tidal zenei streamingszolgáltatón lesz elérhető. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.