A színész a motorbalesete után többször is műtétre szorult, és még mindig nem épült fel teljesen. Most is kórházban van Rékasi, de szerelme elárulta, javult-e az állapota.

A Barátok közt forgatásáról került ismét kórházba Rékasi Károly, és azóta is ott fekszik. Sebfertőzése miatt egy időre karanténba is került, így mondhatjuk, hogy egyáltalán nem könnyű hónapokon vannak túl Pikali Gerdával.

Forrás: Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

A színésznő elárulta, hogy szerelme teljes felépülésére még várni kell, eltart egy jó darabig a gyógyulás. „Ez egy lassan tizenegy hó­napja zajló történet, meg kellett tanulni azzal a tudattal együtt élni, hogy Károly teljes felgyógyulása még eltart egy darabig.  Tudni kell helyén kezelni a dolgokat, ami nehéz, de azzal, hogy ideges vagyok, nem jutunk előrébb” – mondta Gerda a Borsnak. Hozzátette, hogy a színpadon éli ki a szélsőséges érzelmeket, de a magánéletben neki a nyugalmat kell árasztania. Azt is elmondta, hogy sokat szoktak humorizálni. „A humor ugyanis gyógyszer. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Amikor Karcsit tolták be a műtőbe, akkor is vicceltünk egymással” – vallotta be a színésznő, és azt is elárulta, hogy szerelme már jobban van.