Alkoholproblémái miatt nem gondozhatja kislányát Damu Edina, ezért nővére vigyáz az egy hónappal ezelőtt született Majára.

Damu Rolnad felesége a kislánya születése után újra alkoholjoz nyúlt, és édesanyja szerint nyugtatókat is szed. A nő elpanaszolta, hogy Edina nem látogatja a gyermekét, és nagyon aggódik lányáért, mert néhány napja nem is hallottak felőle. 

Forrás: TV2

Hat nap után Edina ismét meglátogatta gyermekét, és elmondta, kénytelen hazamenni Érdre, mivel nem élhet egy fedél alatt gyermekével. “Hazamentem Érdre, mert muszáj volt! A gyámhatóság határozata szerint nem élhetek egy fedél alatt a gyermekemmel. Pont annyi jogom van, mint Rolandnak, meglátogathatom napközben” - mondta Edina, aki azt is elárulta, miért nyúlt újra az alkoholhoz. “Már elfogadtam, hogy tönkrement a házasságom. De azt, hogy ha Majácska felsír, és nem vehetem a mellemre, képtelen vagyok orvosi segítség nélkül feldolgozni. Úgy érzem, elvették tőlem, nem lehetek édesanya, pedig ez adott értelmet az életemnek. Ördögi kör, de ezért menekültem újra az ivásba, pedig az alkohol az oka a helyzetnek” - ismerte el a Blikknek. Hozzátette, úgy döntött, pszichiáterhez fordul, és munkát is keres.