Hihetetlen! Vajúdás közben élte át élete legjobb orgazmusát

Forrás: Thinkstock -
szülés vajúdás orgazmus gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többnyire fájdalmas kínszenvedésként beszélnek a szülésről, és a nők gyakran vágják azt párjuk fejéhez, hogy ezt biztosan nem bírnák ki. Ám vannak olyan esetek is, amikor a szülés orgazmussal és eksztázissal jár együtt, ahogyan Avalon Darnesh esetében is történt.

A 40 éves Avalon Darnesh azon kevesek közé tartozik, akiknél a szülés és az orgazmus szavak egy mondatban szerepelnek. A háromgyermekes édesanya pedig azt is hozzáteszi, hogy gyermekének világra hozatala

"eufórikus és karartikus" élmény volt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az asszony a harmadik gyermekével volt várandós, amikor eldöntötte, hogy egy kis élvezettel fűszerezi meg a gyermekáldás előtti pillanatot.

"Ez a legszebb módja a gyermek üdvözlésének" - mesélte lelkesen a nő az ausztrál Daily Mail-nek.

Avalon egyébként egy úgynevezett "yoni mapping"-gal készítette fel testét a szülésre, ami méhnyak erősítő gyakorlatokat takar.

Természetesen ebben a partnere is segített.

"Ez alapvetően egy szexuális gyógyító technika, amihez a kedvesünkre is szükség van. Együtt lélegzünk, miközben ő megérinti a hüvelyem különböző részeit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.