Beteg a színésznő? Kórházból jelentkezett be rajongóinak Sofia Vergara

betegség színésznő Modern család (sorozat) kórház Instagram Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család sztárja kórházi vizsgálata előtt posztolt képet Instagram-oldalára.

Sofia Vergarát 16 évvel ezelőtt diagnosztiztálták pajzsmirigyrákkal. A Modern család című sorozat színésznője kigyógyult betegségéből, azóta pedig rendszeresen jár szűrővizsgálatokra megelőzés céljából.

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Joe Manganiello gyönyörű felesége éppen ezért tartotta fontosnak, hogy a közösségi oldalának aktivitását kihasználva felhívja a figyelmet az éves szűrővizsgálatok fontosságára, így például a mammográfiára is, amelyen a napokban ő maga is részt vett.

Kínos, de muszáj - Életmentő szűrővizsgálatok

Nem csak duma, hogy a szűrővizsgálatok akár az életedet is megmenthetik - évente csak pár órát kell a vizsgálatokra szánnod, ráadásul a legtöbb teljesen fájdalommentes! Belestünk az orvosi rendelőbe: összegyűjtöttük a legfontosabb szűréseket, na meg utánajártunk, hogy pontosan milyen módszerekkel és eszközökkel tesztelik az egészségedet. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Két tenyérrel és 31 ujjal született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160503-hong-hong-kinai-kisfiu-ket-tenyerrel-16-ujjal-es-15-labujjal-szuletett-egy-ritka-genetikai-betegseg.htmlHong Hong 16 kézujjal és 15 lábujjal született három hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegség miatt. Dr. Life--3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt plasztikáztatszhttp://www.life.hu/drlife/20160517-3-dolog-amit-tudnod-kell-mielott-plasztikai-mutetbe-vagsz.htmlAzt gondolnád, hogy a műtét nélküli szépészeti beavatkozások ártalmatlanak az egészségedre? Nagyon is tévedsz. Íme 3 tény, amivel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt belevágsz. Dr. Life--Rosszul lett és összeesett Baukó Éva vacsoráján Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20160429-oszvald-marika-szineszno-rosszul-lett-es-elajult-bauko-eva-vacsorajan-a-hal-a-tortan-musorban.htmlA Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő éppen a levest kanalazta a Hal a tortánt című műsorban az exvillalakónál, amikor hirtelen rosszul lett és elájult. Dr. LifeOrigoSúlyos beteg Tori Spellinghttp://www.life.hu/drlife/20160426-tori-spelling-szineszno-sulyos-beteg-gocos-tudogyulladasa-van.htmlA Beverly Hills 90210 sztárja családjával együtt Párizsban ragadt, amíg a színésznő elég jól nem lesz ahhoz, hogy együtt hazarepülhessenek. Dr. Life--Rosszul lett és összeesett Baukó Éva vacsoráján Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20160429-oszvald-marika-szineszno-rosszul-lett-es-elajult-bauko-eva-vacsorajan-a-hal-a-tortan-musorban.htmlA Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő éppen a levest kanalazta a Hal a tortánt című műsorban az exvillalakónál, amikor hirtelen rosszul lett és elájult. Dr. LifeOrigo„A testem elkezdett leállni" – Kis híján belehalt diétájába az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20160428-tiara-rain-dehaan-palubiak-majdnem-belehalt-etkezesi-zavaraba-az-anorexiaba.htmlFogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.