Calvin Harris szerencsés, hogy karcolásokkal megúszta a horrorbalesetet

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Calvin Harris sérülés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra kerültek a híres DJ hétvégi autóbalesetéről készült fotók. Calvin Harrist is kórházba szállították, de szerencsés, hogy nem lett súlyosabb baja.

A Los Angeles-i reptér felé tartott a DJ, amikor autójába ütközött egy fiatal sofőr, akinek szintén tinédzser utasai voltak. Calvin szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de sokkal rosszabbul is járhatott volna.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A 16 éves sofőr állítólag kirepült az autóból, és medencetörést szenvedett, de a hírek szerint a körülményekhez képest ő is rendben van. A lány valószínűleg gyorsan hajtott, és elvesztette irányítását az autó felett, így ütközött a DJ kocsijába. A TMZ hozta nyilvánosságra helyszínen készült fotókat, és mondhatjuk, szerencse, hogy nem történt nagyobb baj.

6 jel, amely szerint a munka kicsinál minkethttp://www.life.hu/drlife/20160518-veszelyes-a-munka-testileg-es-lelkileg-is-kikeszit-minket-napi-doktor.htmlA munka szükséges. Olykor szükséges rossz. Ám akár azért dolgozunk, hogy megéljünk, akár azért élünk, hogy dolgozzunk – a félelmetes mellékhatások gyakran nem kerülnek el bennünket. Dr. Life--Az élet nem ér véget harminc után, sőt! – Hatvanas sztárok hasznos tippjei fiataloknakhttp://www.life.hu/drlife/20160520-diane-keaton-diane-von-furstenberg-kim-basinger-es-tobb-hatvanas-sztar-mesel-szepseguk-titkarol.htmlLassan már tényleg elhisszük, hogy harminc felett nincs is élet, ám egyre több hatvan feletti nő cáfol rá minderre, és bizonyítja be, hogy plasztikai műtétek nélkül is lehet még valaki vonzó. Tíz híres nő fedte fel a titkát annak, hogy koruk ellenére mitől olyan csábosak, boldogak és felszabadultak. Dr. Life--15 centis farokkal született egy kisfiú Kínábanhttp://www.life.hu/drlife/20160523-15-centimeter-hosszu-farokkal-szuletett-egy-kisfiu-kinaban.htmlAz immár 11 hónapos kisfiú ebben a hónapban esett át az operáción, amely során eltávolították farokszerű kinövését. Dr. LifeOrigoBoldog vége lett az edzőteremből elküldött Down-szindrómás fiú történeténekhttp://www.life.hu/drlife/20160523-az-edzoterembol-elkuldott-down-szindromas-fiu-miko-attila-tortenetenek-boldog-vege-lett.htmlNéhány nappal ezelőtt a Down-kóros fiú bátyja tette közzé a hírt, miszerint testvére nem járhat többé abba az edzőterembe, amit addig látogatott. A poszt nagy felháborodást keltett, ugyanakkor rengetegen jelentkeztek, hogy segítenének a fiúnak. Dr. LifeOrigoLeszakadt a kötélháló a csillebérci kalandparkban - 13 gyerek megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20160523-tizenharom-gyerek-megserult-miutan-leszakadt-a-kotelhalo-a-csilleberci-kalandparkban.htmlLeszakadt a fák közé kifeszített egyik kötélháló a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban vasárnap délután, több gyerek megsérült. Dr. Life--A házasság segíthet az alkoholizmus elkerülésében?http://www.life.hu/drlife/20160523-egy-kutatas-szerint-a-hazassag-segithet-az-alkoholizmus-elkeruleseben.htmlSvéd kutatok több millió ember részvételével vizsgálták a házasság alkoholizmusra gyakorolt hatását. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.