Autóbalesetet szenvedett Calvin Harris

Forrás: www.alive.armani.com -
Calvin Harris autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reptér felé tartott a híres DJ, Calvin Harris, mikor belehajtottak az autójába.

A Los Angeles-i reptér felé menet egy 16 éves lány ütközött Calvin Harrissel. A lány autója tele volt tinédzserekkel, közülük az egyik ki is repült a kocsiból. Többen megsérültek.

Forrás: www.alive.armani.com

A DJ arca annyira megsérült, hogy kórházba vitték, de mivel nem volt számára külön szoba, azt kérte, hogy miután ellátták, hazamehessen gyógyulni. Fellépéseit lemondta.

Gyermekével a karjában ugrott ki a 16. emeletről a nőhttp://www.life.hu/news/20160522-gyermekevel-a-karjaban-ugrott-ki-a-16-emeletrol-a-no.htmlBudapest XV. kerületében történt a szörnyű tragédia. News--Sokk! Ez a reptéri alkalmazott segített egy hét fős családnak elérni a lezuhant egyiptomi gépethttp://www.life.hu/news/20160521-ez-a-repteri-alkalmazott-segitett-egy-het-fos-csaladnak-elerni-a-lezuhant-egyiptomi-gepet.htmlBrit lapinformációk szerint a párizsi Charles de Gaulle reptér egyik alkalmazottja sokkos állapotban nyilatkozott, miután vélhetően segített egy családnak elérni az EgyptAir szerencsétlenül járt járatát. NewsDráma! Gyermekével együtt lett öngyilkos egy nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160521-gyermekevel-egyutt-lett-ongyilkos-egy-no-budapesten-kiugrott-a-16-ikrol-mindketten-meghaltak.htmlKarjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy házból szombaton a fővárosban - közölte Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője.NewsThinkstock"Korlátozása kontraproduktív és nem jövőbemutató" - Nem tudják betiltani az Uberthttp://www.life.hu/news/20160521-az-uber-alkalmazas-korlatozasa-kontraproduktiv-es-nem-jovobemutato-nem-tudjak-betiltani.htmlJúnius végén léphet életbe az Uber blokkolását lehetővé tevő törvény. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az Uber honlapját képes blokkolni, de az applikáció letiltásához szükséges technikai feltételek csak 2016 végére lehetnek meg.News--Spoilerveszély! A Grace klinika rajongók most ne kattintsanak idehttp://www.life.hu/news/20160521-a-grace-klinika-rajongok-ne-kattintsanak-ide-sara-ramirez-tavozik-a-sorozatbol.htmlA dr. Callie Torrest játszó Sara Ramirez tíz év után távozik a Grace klinikából. A továbbiakban leírunk egy-két történést, amiket még nem láttál, ha magyarul követed a sorozatot.News--Új fejlemények az egyiptomi gép tragédiájárólhttp://www.life.hu/news/20160521-uj-fejlemenyek-az-egyiptomi-gep-tragediajarol-egyptair-parizs-kairo-jarat-zuhant-le.htmlFüstöt jelzett arról az egyiptomi repülőgépről az úgynevezett ACARS adattovábbító rendszer, amely csütörtökön a Földközi-tengerbe zuhant - adta hírül a péntek éjjel a CNN amerikai hírtelevízió. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.