Összetörte magát Zana József, Ganxsta apja

Forrás: TV2 -
Ganxsta Zolee Zana József baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhét lépcsőfokot zuhant otthonában a színész, hat öltéssel varrták össze a fejét.

"Kedvem támadt megnézni egy darabot, gondoltam, utánanézek a földszinten. Ekkor megszédültem, és legurultam a lépcsőn. Faltól falig gurultam 17 fokot, majd beestem az amerikai konyhám szélébe. Ezután átestem a tűzhelyen, és visszapattantam a konyha elé" - mesélte a 77 éves színész a Napi Ásznak, és hozzátette, vérben ázva hívta a mentőket.

Forrás: TV2

A sokoldalú hialuronsav – Nemcsak szépít, de mozgásban is tart http://www.life.hu/drlife/20160523-hialuronsav-jot-tesz-a-szepsegunknek-es-az-egeszsegunknek.htmlA hialuronsav legtöbbször akkor jön velünk szembe, amikor a szépségről esik szó. De mi a helyzet a belsőnkkel, hogyan segít minket ez az anyag a hatékonyabb mozgásban? Most kiderül! Dr. Life--6 jel, amely szerint a munka kicsinál minkethttp://www.life.hu/drlife/20160518-veszelyes-a-munka-testileg-es-lelkileg-is-kikeszit-minket-napi-doktor.htmlA munka szükséges. Olykor szükséges rossz. Ám akár azért dolgozunk, hogy megéljünk, akár azért élünk, hogy dolgozzunk – a félelmetes mellékhatások gyakran nem kerülnek el bennünket. Dr. Life--Ennyire megtörte a betegsége Michael Douglast!http://www.life.hu/drlife/20160523-nagyon-megtorte-a-betegsege-es-maganeleti-problemai-michael-douglast.htmlA színészlegendát nagyon megviselték az elmúlt évek történései. A kor és a megpróbáltatások is nyomot hagytak rajta. Dr. Life--15 centis farokkal született egy kisfiú Kínábanhttp://www.life.hu/drlife/20160523-15-centimeter-hosszu-farokkal-szuletett-egy-kisfiu-kinaban.htmlAz immár 11 hónapos kisfiú ebben a hónapban esett át az operáción, amely során eltávolították farokszerű kinövését. Dr. LifeOrigoÍgy előzheted meg a rák kialakulásáthttp://www.life.hu/drlife/20160523-egy-amerikai-tanulmany-kimutatta-hogy-egeszseges-eletmoddal-lehet-tenni-a-rak-ellen.htmlEgy amerikai tanulmány kimutatta azt, amit már eddig is tudtunk, mégpedig, hogy egészséges életmóddal megelőzhetőek a rákos megbetegedések. A vizsgálat azért megdöbbentő, mert a konkrét adatok rávilágítanak, hogy mindez mennyire fontos. Dr. LifeThinkstockIttas vezetésért tartóztatták le a kétszeres olimpiai bajnokothttp://www.life.hu/drlife/20160523-ittas-vezetesert-tartoztattak-le-a-ketszeres-olimpiai-bajnokot-michael-diamondot.htmlKérdésessé vált Michael Diamond szereplése a riói olimpián, ugyanis az ausztrál bajnokot ittas vezetésért letartóztatták. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.