Tényleg használ a menstruációs görcsoldó kütyü?

Forrás: indiegogo.com -
havi vérzés készülék menstruáció menzesz szerkezet görcs idegstimulálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októbertől lesz kapható a Livia névre hallgató elektromos idegstimuláló készülék, amely az ígértek szerint segít a havi vérzés során jelentkező fájdalmak megszüntetésében. A Buzzfeed három hölgyet kért fel, hogy tesztelje a szerkezetet.

A Livia egy idegstimuláló szerkezet, amely drótokkal és tapadókkal a hölgyek hasával rögzítve fejti ki jótékony hatását. A készülék megálmodója Chen Nachum, akit édesapja korábbi kutatásai inspiráltak benne. A lényege, hogy a kütyü által keltett vibrálás sokkal "gyorsabban ér az agyba," mint maga a fájdalom, ezáltal kirekeszti a görcsöket.

Forrás: indiegogo.com

A Buzzfeed három nővel kipróbáltatta a csodaszerkezetet: Alinek szokott fájni a legkevésbé a menstruáció, Sheridan erős és heves fájdalomtól és vérzéstől szenved, Larát pedig korábban endometriózissal diagnosztizálták, ami miatt nem tudja elhagyni az ágyát a menzesz idején.

A próba után Ali nem volt oda Liviáért, véleménye szerint sokat nem javított a helyzetén - igaz, a görcsei sem voltak olyan intenzívek, mint a többieké. Lara a gyógyszeradagokban mérte a változást: a szokásos nagy mennyiség helyett ezúttal elég volt egy adaggal bevennie, és az ilyenkor szokásos hányás is elmaradt nála. A legjobban Sheridannek vált be a szerkezet, azt azonban hozzátette, hogy nem teljesen biztos abban, hogy a tényleges problémájára, avagy a pszichéjére hatott a kütyü.

4 hatékony természetes megoldás menstruációs görcsökre

Mielőtt automatikusan a görcsoldó gyógyszereid után nyúlnál, próbálj ki néhány igazán gyengéd, de annál megbízhatóbb módszert menstruációs fájdalmaid enyhítésére. A Life.hu cikkéért kattints ide!

„A testem elkezdett leállni" – Kis híján belehalt diétájába az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20160428-tiara-rain-dehaan-palubiak-majdnem-belehalt-etkezesi-zavaraba-az-anorexiaba.htmlFogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel. Dr. LifeOrigo15 centis farokkal született egy kisfiú Kínábanhttp://www.life.hu/drlife/20160523-15-centimeter-hosszu-farokkal-szuletett-egy-kisfiu-kinaban.htmlAz immár 11 hónapos kisfiú ebben a hónapban esett át az operáción, amely során eltávolították farokszerű kinövését. Dr. LifeOrigoMűteni kell Bombera Krisztináthttp://www.life.hu/drlife/20160506-bombera-krisztina-ujsagiro-riportert-muteni-kell-a-konyoke-miatt.htmlA híradós évek óta halogat egy operációt, amelyen hamarosan túl kell esnie, hogy végre teljes életet tudjon élni. Dr. Life--"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160518-emma-lawson-megtanult-egyutt-elni-borbetegsegevel-a-pikkelysomorrel.htmlA 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát. Dr. LifeOrigoRosszul lett és összeesett Baukó Éva vacsoráján Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20160429-oszvald-marika-szineszno-rosszul-lett-es-elajult-bauko-eva-vacsorajan-a-hal-a-tortan-musorban.htmlA Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő éppen a levest kanalazta a Hal a tortánt című műsorban az exvillalakónál, amikor hirtelen rosszul lett és elájult. Dr. LifeOrigoKét tenyérrel és 31 ujjal született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160503-hong-hong-kinai-kisfiu-ket-tenyerrel-16-ujjal-es-15-labujjal-szuletett-egy-ritka-genetikai-betegseg.htmlHong Hong 16 kézujjal és 15 lábujjal született három hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegség miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.