Továbbra is harcolnak a szörfös életéért, akinek egy cápa leharapta a lábát

Forrás: Origo -
életveszélyes támadás Ausztrália Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál szörföst kedden támadta meg egy cápa a nyugat-ausztráliai partoknál. A férfi az egyik lábát elvesztette a balesetben.

A 29 éves férfit a Perthtől délre eső Mandurah strandján húzták partra a cápatámadás után. Életveszélyesen megsérült: rengeteg vért vesztett, és többször újraélesztették, mire kórházba tudták szállítani, ahol a jelentések szerint

még küzdenek az életéért.

Forrás: Origo

A háromgyermekes aerobik- és fitnesztréner egy hosszú távú triatlonversenyre edzett, amikor feltehetően egy 3 méter hosszú fehér cápa támadt rá. A férfinak a jobb karja, bordái, tüdeje és medencéje is megsérült.

A nyugat-ausztráliai halászati hivatal szerdán reggel megpróbálta felkutatni az emberre támadó állatot, amely a feltételezés szerint három méter hosszú fehér cápa lehetett.

Beleégett a kormányon lévő Volkswagen-logó egy autós karjába - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20160601-beleegett-a-kormanyon-levo-volkswagen-logo-egy-autos-karjaba.htmlEgy Volkswagen tulajdonos meglepő sérüléssel úszott meg egy autóbalesetet, ugyanis a kocsi kormányán lévő VW-logó beleégett a karjába. Dr. LifeOrigoA szundigomb károsítja az te és a környezetedben élők egészségéthttp://www.life.hu/drlife/20160601-a-szundigomb-karositja-az-te-es-a-kornyezetedben-elok-egeszseget.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, akkor valószínűleg te is gyakran beállítod az ébresztőt. Aki pedig a keményvonalas későn kelők táborát erősíti, az gyakran nyúl a szundigombhoz, akár 5 percenként is...de vigyázat, ugyanis a jóból is megárt a sok!Dr. LifeThinkstockTestfelületének 80 százaléka megégett - Továbbra is küzdenek a kisfiú életéérthttp://www.life.hu/drlife/20160531-hatalmas-erofeszitessel-kuzdenek-a-megegett-kisfiu-eleteert.htmlAz utóbbi három hónapban 17 műtétet hajtottak végre azon a nyolcéves kisfiún, aki márciusban égett meg. Dr. Life--14-szer szúrták meg, majd élve felgyújtották - A kisbaba túlélte!http://www.life.hu/drlife/20160525-megkeseltek-csecsemot-majd-megprobaltak-egve-elegetni-sikertelenul.htmlCsodával határos módon megmenekült az a kisfiú, akit Thaiföldön, Khon Kaen városának eldugott szegletében egy farmer talált meg. A gyereket megpróbálták élve elégetni, előtte pedig 14 készúrást kapott. Dr. Life--Több mint 200 plasztikai műtéten van túl a nő, akinek megégett az arcahttp://www.life.hu/drlife/20160517-egy-hajolaj-ego-gyertyava-valtoztatta-a-ketgyermekes-edesanyat.htmlJeairy Segarra-Veras több mint 200 szépészeti beavatkozáson van túl, de a 17 évvel ezelőtt elszenvedett égési sérülései még ma is látszódnak a testén. Ráadásul mindezt egy ártalmatlan hajolajnak "köszönheti". Dr. LifeOrigoSúlyos önértékelési zavarokat okozhat az új mánia, a dizájner vaginahttp://www.life.hu/drlife/20160511-tobb-mint-ketezer-nonel-vegeztek-intimplasztikat-tavaly-az-egyesult-kiralysagban.htmlAz Egyesült Királyságban egyre elterjedtebb a nők körében az intimplasztika, ezt lovagolta meg egy plasztikai sebészet is, és egy olyan reklámmal rukkolt elő, ami egyesek szerint csökkentheti a nők önbizalmát. A hirdetést végül betiltották. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.