Kim hosszú hónapokig szenvedett a korábban behelyezett szilikonjai miatt, a helyreállító műtétnek hála azonban újra nőnek érzi magát.

Még maga Kim is csak undorodva tudott magára nézni a tükörben, miután egy balul elsült mellplasztika után kiszakadtak a szilikonjai, emiatt pedig szinte semmi sem maradt kebleiből.

Egyik reggel arra keltem, hogy megrepedt a bal mellem. Vörös volt és duzzadt, azt hittem, hogy meghúzodott egy izom, vagy megütöttem magam edzés közben - magyarázta az E! News dokumentumsorozatában a nő, akinek nem csupán szilikonjait, hanem nyirokcsomóit is el kellett távolítani. Az érintésétől is undorodtam. Nem akartam rájuk nézni. A férjem nem akarta látni. Valójában csak egyszer látta őket - vallotta be Kim, aki újra plasztikai sebészhez fordult, hogy helyreállítsák az elrontott melleit. Bár orvosa figyelmeztette, hogy nem biztos, hogy működnek majd nála az új implantátumok, Kim vállalta a kockázatot, a műtét pedig szerencsére sikerrel végződött, és végre újra nőnek érzi magát.