Hihetetlen, de egy 23 éves csajszi úgy döntött, kiáll a világ elé és mindenkinek megmutatja, hogy mi történt vele. Mindezt azért, hogy mások ne kövessék el ugyanazt a hibát. A lánynak ugyanis a sok szépségtrükknek köszönhetően kihullott a haja.

Néhány napja felkerült az Instára egy videó, ami felrobbantotta a netet. Egy fiatal lány megmutatta, hogy a kora ellenére milyen rossz állapotban van a haja.

 A leányzó tincseinek a háromnegyede ugyanis kihullott, méghozzá a sok kozmetikai szernek köszönhetően. Persze saját bevallása szerint az elmúlt években folyamatosan fonta, lófarokba fogta, egyenesítette, hajlakkot és hajegyenesítő szereket fújt rá, ez pedig annyira megviselte a fejbőrét, hogy

extrém hullásba kezdett a haja.

A kép illusztrációForrás: Dreamstime

A szakértők is egyetértenek abban, hogy a kozmetikai szerek nagy része, ha nagy mennyiségben használjuk, akkor okozhat ilyen reakciót. Emellett az is hozzájárulhat, ha folyamatosan szoros copfba vagy kontyba vannak fogva a tincsek.

A lány azt szerette volna elérni, hogy a lányok tanuljanak a hibájából. Úgy tűnik, hogy jó úton halad: több mint 350 ezren nézték meg a videót, és közel 3 ezren kommentelték.