Újabb hírek Kulka Jánosról: otthonában, egyedül gyógyul a színművész

Fotó: Origo -
Kulka János agyműtét beszéd színművész stroke sztrók vérrög mozgás gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint a testvérén és a rehabilitációs szakembereken kívül nem enged be mást a lakásába a színművész, akit április elején agyi infartkussal szállították kórházba.

Gyorsan gyógyul Kulka János - írja a Blikk. A lap szerint a színművész, aki április elején egy baráti vacsora alatt lett hirtelen rosszul, beszéde már szinte tökéletes, a mozgással azonban még akadnak problémái.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Úgy tudni, hogy egyedül szeretne gyógyulni, éppen ezért a testvérén és a rehabilitációs szakembereken kívül nem enged be mást az otthonába.

6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánost

Kulka Jánost április elején agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbb kiadott hivatalos közleménye szerint otthonában folytatja tovább gyógyulását, állapota pedig folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte itt Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat.

Rákbetegnek hitték az anorexiás lányt, ez mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/drlife/20160526-kat-manzullo-anorexias-lany-eletet-egy-apolono-mentette-meg-aki-rakbetegnek-hitte.htmlKat Manzullo már mindössze 38 kilót nyomott, amikor kórházba került. A 27 éves fiatal nő az intézményben dolgozó ápolónő keresetlen szavainak köszönheti, hogy változtatott, és nem halt bele anorexiájába. Dr. LifeOrigo7 éve injekciózza magát a férfi, hogy barnább legyenhttp://www.life.hu/drlife/20160605-egy-ferfi-7-eve-minden-nap-injekciozza-magat-hogy-barnabb-legyen-a-bore.htmlA 33 éves Carl 17 éves kora óta szoláriumozik rendszeresen, 7 éve pedig minden nap szúrja magát egy bizonyos barnító szerrel, amelynek eredete a mai napig nem tisztázott. Dr. LifeOrigo"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160518-emma-lawson-megtanult-egyutt-elni-borbetegsegevel-a-pikkelysomorrel.htmlA 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát. Dr. LifeOrigo3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt plasztikáztatszhttp://www.life.hu/drlife/20160517-3-dolog-amit-tudnod-kell-mielott-plasztikai-mutetbe-vagsz.htmlAzt gondolnád, hogy a műtét nélküli szépészeti beavatkozások ártalmatlanak az egészségedre? Nagyon is tévedsz. Íme 3 tény, amivel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt belevágsz. Dr. Life--Videó: így távolítják el a felesleges bőrt egy 120 kilót fogyott emberrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160518-igy-tavolitjak-el-a-bort-egy-120-kilot-fogyott-ferfirol-video.htmlA pozitív testképet hirdető és rengeteget fogyott Matt Diaz műtétjét a BuzzFeed News Facebook-oldalán osztották meg. Csak erős gyomrúaknak! Dr. LifeOrigoEgyre rosszabb állapotban van Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160527-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-allapota-tovabb-romlott-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz Oscar-díjas színésznőről készült legfrissebb képek szerint tovább fogyott, beesett arca és sápadt színe egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben a hatgyerekes édesanyánál. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.