Sajtóértesülések szerint a testvérén és a rehabilitációs szakembereken kívül nem enged be mást a lakásába a színművész, akit április elején agyi infartkussal szállították kórházba.

Gyorsan gyógyul Kulka János - írja a Blikk. A lap szerint a színművész, aki április elején egy baráti vacsora alatt lett hirtelen rosszul, beszéde már szinte tökéletes, a mozgással azonban még akadnak problémái.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Úgy tudni, hogy egyedül szeretne gyógyulni, éppen ezért a testvérén és a rehabilitációs szakembereken kívül nem enged be mást az otthonába.

6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánost
Kulka Jánost április elején agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbb kiadott hivatalos közleménye szerint otthonában folytatja tovább gyógyulását, állapota pedig folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte itt Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat.