Letícia spanyol királyné fogyás alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt egy gramm felesleg sem a gyönyörű spanyol királynőn, a róla készült legfrissebb fotókon azonban rémesen fest. Vajon mi lehet az oka?

Már tavaly is írtunk arról, hogy túlságosan vékony a spanyol királyné, most azonban egy évvel ezelőtti önmagán is túltesz. A róla készült legfrissebb fotókon ugyanis Letícia csont és bőr.

Letícia királyné Forrás: Instagram/Royal.Families

De nem ő az egyetlen kékvérű, akinek fogyása aggasztja az embereket: Katalin hercegnő is eszméletlenül vékony mostanában.

Új út a rák kezelésében: minden, amit az immunonkológiáról tudnod érdemeshttp://www.life.hu/drlife/20160614-a-rak-es-daganatos-megbetegedesek-kezeleseben-az-immunonkologiai-terapia-attorest-hozhat.htmlMagyarországon évente közel 50 ezer rákos megbetegedést diagnosztizálnak, és csaknem 31 ezren halnak meg valamely daganattípus miatt. Az egyes daganatos megbetegedések kezelésben áttörést hozhatnak az új immunonkológiai terápiák, amelyek a szervezet immunrendszerének folyamatos erősítésén alapszik. Dr. LifeOrigoJennifer Lawrence egyre többet iszik - Már barátai is aggódnakhttp://www.life.hu/drlife/20160616-lehet-hogy-jennifer-lawrence-elindult-az-alkoholistava-valas-utjan.htmlKöztudott, hogy Jennifer Lawrence őrült, de a szó legjobb értelmében. Mostanság viszont lehet, hogy tényleg az őrület kerülgeti, ugyanis barátai szerint belekerült egy buli-spirálba, amiből a jelek szerint nem akar, és nem is tud kiszállni. Dr. LifeOrigoKávérajongó vagy? Ezt a hírt imádni fogod!http://www.life.hu/drlife/20160616-jo-hir-a-kaverajongoknak-a-kave-nem-okoz-rakot.htmlSemmi bizonyíték arra, hogy a kávéfogyasztás rákot okozna - derül ki a WHO legfrissebb közleményéből. Dr. LifeOrigoCsoda a levegőben! Repülés közben hozta világra gyermekét egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160616-egy-dzsiddabol-new-yorkba-tarto-repulon-szulte-meg-gyermeket-egy-no.htmlKényszerleszállást kellett végrehajtania a Saudi Arabian Airlines (Saudia) légitársaság Boeing 777-es gépének, mivel egy utasnál beindult a szülés. Dr. LifeOrigoA hollywoodi mosoly ára: borzalmas égési sérülésekkel tért haza a fogfehérítésről (18+)http://www.life.hu/drlife/20160615-a-hollywoodi-mosoly-ara-borzalmas-egesi-serulesekkel-tert-haza-a-fogfeheritesrol-abbie.htmlSem enni, sem inni nem tudott a rutinnak számító fogfehérítés után a 18 éves Abbie. Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, pedig csak szép mosolyt szeretett volna. Dr. LifeOrigoA hosszú élet titka a háziállat? Egy kutatás szerint igenhttp://www.life.hu/drlife/20160613-a-kutyatartas-es-az-allattartas-egeszsegesebbe-tesz-es-hosszabb-ideig-elhetsz.htmlIdeális esetben az ember nem azért tart házi kedvencet, mert duplázni szeretné várható élettartamát, vagy egészségre vágyik, egy nemrég megjelent kutatás szerint azonban akár ilyen előnyökkel is számolhatnak azok, akiket valamilyen szőrös kis négylábú vár otthon mindennap. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.