Damu Roland: “Imádkozni kell a feleségem életéért”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland életveszély alkoholizmus Damu Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Nemrég súlyos állapotban szállították kórházba, férje Damu Roland nagyon aggódik érte.

Terhessége alatt sem bírta megállni az ivást Damu Edina, gyermekük koraszülöttként jött a világra. Damu Roland felesége később sem tudta letenni a poharat, állapota olyan súlyossá vált, hogy kórházba kellett szállítani.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Damu Roland nem akart részleteket elárulni felesége állapotáról, azonban megkért mindenkit, hogy imádkozzanak érte. "A családdal azt beszéltük meg, hogy nem mondok semmi konkrétumot Edina egészségi ál­lapotával kapcsolatban. A feleségem, a gyermekem édesanyja megérdemli, hogy ne csámcsogjanak az állapotán.

Annyit mondhatok el, hogy imádkozni kell a feleségem életéért.

Ahogy annak idején a kislányunk, Maya életéért is sokan mondtak el egy imát, most az anyukájának is nagy szüksége van erre" - mondta a színész a Borsnak.

Gondolnád? 6 szokás, amelyek ugyanolyan károsak, mint a dohányzáshttp://www.life.hu/drlife/20160629-6-szokas-amelyek-olyan-karosak-mint-a-dohanyzas-koztuk-az-ulomunka-az-alvasmegvonas.htmlSokan azt gondolják, ha nem dohányoznak, akkor már eleget tettek az egészségük megőrzése érdekében, pedig van néhány rossz szokás, amely a szakemberek szerint legalább annyira ártalmas, mint a cigaretta. Dr. LifeOrigoMegdöbbentő: már a csecsemők egy része is elhízotthttp://www.life.hu/drlife/20160628-minden-tizedik-felevesnel-fiatalabb-gyerek-elhizott-ami-noveli-a-cukorbetegseg-kockazatat.htmlNem csupán a felnőtteket fenyegeti a túlsúly és az ebből adódó megbetegedések veszélye: minden tizedik, félévesnél fiatalabb gyermek potenciálisan túlsúlyos, 5%-uk pedig elhízott, ami jelentős mértékben hozzájárulhat a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásához. Dr. LifeOrigoA Pszichológus Pasi - Tökéletes nyaralásra vágysz? Engedd el!http://www.life.hu/drlife/20160630-a-pszichologus-pasi-a-tokeletes-nyaralas-es-pihenes-titka.htmlA nyár felnőttként valami egészen mást jelent, mint régen. Míg gyerekként izgatottan írtuk a táblára a vakáció betűit, így számolva vissza a több mint két hónapig tartó nyári szünetig a napokat, addig felnőttként örülünk, ha 1-2 hétre ki tudunk szakadni a mókuskerékből, hogy lazíthassunk egyet. Pedig a nyaralás fontos: aki nem szakít rá időt, azt később a saját szervezete fogja kényszerszabadságra küldeni. Dr. Life--Halálos kórral küzdött a Barátok közt sztárja, Borbáth Otíliahttp://www.life.hu/drlife/20160701-halalos-korral-kuzdott-a-baratok-kozt-sztarja-borbath-otilia.htmlSúlyos betegséggel kellett szembesülnie a színésznőnek, aki úgy döntött, nem vesz tudomást a kórról. Tovább dolgozott, teljes életet élt, és naponta injekciózta magát. Dr. Life--Michael Schumacher könnyezik, ha a szerettei hangját halljahttp://www.life.hu/drlife/20160630-michael-schumacher-konnyezik-ha-a-szerettei-hangjat-hallja.htmlA legfrissebb információk szerint jól reagál az orvosi kezelésekre Michael Schumacher. Dr. Life--Barátja dobta ki a mozgó kamionból - A lány lebénult, majd ismét talpra állt! (18+)http://www.life.hu/drlife/20160630-baratja-dobta-ki-a-mozgo-autobol-lebenult-de-egy-ev-mulva-ismet-talpra-allt.htmlKidobták egy kamionból, lebénult, majd csodával határos módon ismét megtanult járni, pedig a doktorok már lemondtak róla. Történetünk főszereplője, Megan Torio hosszú utat tett meg, de végre a saját lábára állt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.