Lapinformációk szerint valamilyen eszközzel erőszakolhatták meg azt a kétéves kislányt, akit az eset után egy egész éjszaka műtöttek az orvosok.

A Blikk értesülései szerint a gyerek sérülései és egyéb körülmények arra utalnak, hogy a csöppséget valamilyen eszközzel becstelenítették meg. Úgy tudni, egyelőre senki nem ismerte el a bűncselekményt.

IllusztrációForrás: Dreamstime

Mint ismeretes, a kislányt a szexuális erőszak után valaki be akarta adni a terézvárosi gyermekotthonba. Egy nő azzal ment be a hivatalba, hogy lemondana a gyerekről, mivel nem tudja ellátni. Állítólag az ottani nevelők vették észre a kicsin a sérüléseket, amikor megvizsgálták.

Ők értesítették a mentőket is, akik kórházba szállították a pici lányt.

Úgy tudni, a gyerek édesanyja a kerületben lakott a kicsivel, s nem a kétéves kislány az egyetlen gyermeke. A megerőszakolt kicsi nagyobbik testvérét már elvette tőle a gyámhivatal, vélhe­tően ezért vitte be a megerőszakolt csöppséget is a hatósághoz. Szinte biztos, hogy a pici lányt sem kaphatja vissza az anya, ha netalán meggondolja magát.

A hírek szerint a kétéves kislány már jobban van, talán maradan­dó testi károsodása sem lesz, bár a szakemberek szerint még ilyen pici korban is súlyos lelki sérülést okoz egy szexuális erőszak, de ennek utóhatásai csak később derülnek majd ki.

A rendőröknek most nem­csak azt kell kideríteniük, a családi és az ismerősi körben ki bántalmazta a gyerekeket,

hanem azt is, hogy milyen eszközzel.