Nem ő az első: Gálvölgyi családjában már volt vesebeteg

Fotó: Bielik István - Origo -
Gálvölgyi János vesebetegség unoka család szerv kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat óta kórházban kezelik a színművészt. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy miért szorult azonnali ellátásra. A család közleményéből azonban kiderült, hogy veseproblémák miatt kellett kórházba szállítani.

Hirtelen lett rosszul szombaton Gálvölgyi János. Aznap tartott volna Balatonföldváron előadást, de már le sem tudott utazni a helyszínre. Egy darabig még biztosan kórházban lesz, a család is erről tájékoztatta a közönséget. Közleményükből kiderült, hogy veseproblémák miatt ápolják a színművészt, lánya vasárnapi esküvőjén sem tudott ott lenni Gálvölgyi János.

Fotó: Bielik István - Origo

Nem ő az első a családban, akinek problémája van a veséjével. Gálvölgyi János unokája hároméves korától kezdve évekig harcolt az örökletes betegséggel. Életét az apjától kapott új szerv mentette meg, a kisfiú hosszan tartó küzdelme az egész családot megviselte. "Izgultunk sokat, hogy beindul-e a veseműködése. Hamarosan le­jár a karanténban töltött idő is, és akkor Simon végre elkezdhet normális életet élni" - idézte a Blikk Gálvölgyi János feleségének akkori szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.