Szombat óta kórházban kezelik a színművészt. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy miért szorult azonnali ellátásra. A család közleményéből azonban kiderült, hogy veseproblémák miatt kellett kórházba szállítani.

Hirtelen lett rosszul szombaton Gálvölgyi János. Aznap tartott volna Balatonföldváron előadást, de már le sem tudott utazni a helyszínre. Egy darabig még biztosan kórházban lesz, a család is erről tájékoztatta a közönséget. Közleményükből kiderült, hogy veseproblémák miatt ápolják a színművészt, lánya vasárnapi esküvőjén sem tudott ott lenni Gálvölgyi János.

Fotó: Bielik István - Origo

Nem ő az első a családban, akinek problémája van a veséjével. Gálvölgyi János unokája hároméves korától kezdve évekig harcolt az örökletes betegséggel. Életét az apjától kapott új szerv mentette meg, a kisfiú hosszan tartó küzdelme az egész családot megviselte. "Izgultunk sokat, hogy beindul-e a veseműködése. Hamarosan le­jár a karanténban töltött idő is, és akkor Simon végre elkezdhet normális életet élni" - idézte a Blikk Gálvölgyi János feleségének akkori szavait.