Egy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli , akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták.

Mint ismeretes, a színművészen életmentő műtétet hajtottak végre, mivel agyvérzést kapott. A legfrissebb jelentések szerint pedig már újra jár, sőt hamarosan színpadra is állhat.

"Amióta János hazakerült, csodálatos módon felgyorsult a gyógyulása. Már tud közlekedni bot nélkül is, és a beszéde is csaknem kitisztult. A memóriája pedig olyan, mint régen. Bár a tragikus estéről nincs meg minden emléke" - árulta el a színész egyik ismerőse a Story Magazinnak.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A forrás azt is hozzátette, hogy a színész "elhatározta, hogy ezt a harcot egyedül vívja meg, és majd csak akkor áll a nyilvánosság és a barátok elé, ha úgy érzi, minden képességét sikerült visszaszereznie"

Mindenesetre úgy tűnik, hogy Kulka állapota valóban nagyon sokat javult, mivel a színész a Star Magazinnak megszólalt. 

"Jól vagyok! Végre jól vagyok" - mondta. Megköszönte a sok aggódást, szeretetet és bíztató szót, a jövőjéről pedig annyit mondott: Ne féltsetek engem, ismét minden jó lesz!