Egyelőre kollégái sem tudják, mikor térhet vissza Rékasi Károly

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
betegség Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Azt tudjuk, hogy sérült lábán nem áll fenn a fertőzés veszélye, de sajnos egyelőre még nem tudni, mikor térhet vissza újra a sorozatba vagy a színpadra.

Mindenki visszavárja Rékasi Károlyt, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdhetik meg vele újra a közös munkát. Legutóbb felröppent a hír, hogy egy súlyos fertőzés akadályozza a színészt, de Rékasi Károly a Life.hu-nak cáfolta ezeket az értesüléseket.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A Barátok közt stábja visszavárja őt, de csak akkor kezdhetik el a közös munkát, ha teljesen felgyógyult.

"Akkor tudjuk megkezdeni a közös munkát Rékasi Károllyal, amikor a színész teljesen felgyógyul. A produkció összes munkatársa visszavárja a színészt.

Természetesen kapunk információt Karcsitól az állapotával kapcsolatban, de kérésének megfelelően – miszerint az egészségi állapota magánügy –, bizalmasan kezeljük. Reményeink szerint hamarosan újra láthatják majd a nézők Rékasi Károlyt a sorozatban, de semmi esetre sem sürgethetjük ezt az időpontot. Az, hogy addig mi történik Bartha Zsolt karakterével, az a sorozatból kiderül" - mondta a Blikknek a produkció sajtófőnöke.

A Pszichológus Pasi: így ismerd fel, ha energiavámpír a barátodhttp://www.life.hu/drlife/20160714-energiavampir-a-baratod-a-pszichologus-pasi-szemszogebol.htmlEnergiavámpír – gyakran hallani ezt a kifejezést, amelyet gyűjtőfogalomként emberekre és viselkedésre szokás mondani. De kik is ők, és mit árthatnak nekünk? A Pszichológus Pasi megmondja. Dr. Life--Cristiano Ronaldo sérülése miatt kihagyja a Szuperkupa-döntőt!http://www.life.hu/drlife/20160719-cristiano-ronaldo-kihagyja-a-szuperkupa-dontot-a-serulese-miatt.htmlNem fog egyhamar visszatérni a pályára az adonisztestű focista. Már korábban kiderült, hogy sérülése miatt hónapokat kihagyhat, most már biztos, hogy egy fontos mérkőzésen nem lesz ott. Dr. Life--Facebook-üzenettel búcsúzott el az öngyilkos édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20160718-meghato-facebook-uzenetben-bucsuzott-el-az-ongyilkos-edesanya.htmlMindössze 28 éves volt az az édesanya, aki a napokban akasztotta fel magát a rochdale-i otthonában. Holttestét a barátja találta meg. Dr. LifeThinkstockPénzkidobás lenne a terhesvitamin? http://www.life.hu/drlife/20160713-a-terhesvitamin-penzkidobas-a-kismamak-szamara-egy-kutatas-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint a várandósság alatt javasolt étrend-kiegészítő készítményeknek semmilyen egészségjavító hatásuk nincs, és pénzkidobásnak nevezték az ilyesféle szerekre költött összegeket. Dr. LifeOrigoHorrorbaleset: Szétszakadt Kucsera Gábor bokájahttp://www.life.hu/drlife/20160718-szetszakadt-kucsera-gabor-kajakozo-sportolo-bokaja.htmlMint ismeretes, az Édes élet férfi sztárjai focicsapatot al­kotnak, és megmérkőznek egy veterán válogatottal. A Berki Krisztián, Curtis, Kucsera Gábor, Pintér Tibor négyes még bizakodásra is adhatna okot, azonban az Alekosz, Emilio ékpár alapos fejtörést okozhatott alkalmi edzőjüknek, Urbán Flóriánnak. A mérkőzés azonban sajnos nem ezért lett emlékezetes, legalábbis Kucsera Gábornak.Dr. LifeOrigoVégre! Előzetesben a megerőszakolt kétéves kislány szüleihttp://www.life.hu/drlife/20160717-elozetesben-vannak-a-megeroszakolt-keteves-kislany-szulei.htmlEgy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság J. Sz. Bernadettet és H. L. Józsefet, akikkel szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomoz a BRFK.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.