Rékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Azt tudjuk, hogy sérült lábán nem áll fenn a fertőzés veszélye, de sajnos egyelőre még nem tudni, mikor térhet vissza újra a sorozatba vagy a színpadra.

Mindenki visszavárja Rékasi Károlyt, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdhetik meg vele újra a közös munkát. Legutóbb felröppent a hír, hogy egy súlyos fertőzés akadályozza a színészt, de Rékasi Károly a Life.hu-nak cáfolta ezeket az értesüléseket.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A Barátok közt stábja visszavárja őt, de csak akkor kezdhetik el a közös munkát, ha teljesen felgyógyult. "Akkor tudjuk megkezdeni a közös munkát Rékasi Károllyal, amikor a színész teljesen felgyógyul. A produkció összes munkatársa visszavárja a színészt. Természetesen kapunk információt Karcsitól az állapotával kapcsolatban, de kérésének megfelelően – miszerint az egészségi állapota magánügy –, bizalmasan kezeljük. Reményeink szerint hamarosan újra láthatják majd a nézők Rékasi Károlyt a sorozatban, de semmi esetre sem sürgethetjük ezt az időpontot. Az, hogy addig mi történik Bartha Zsolt karakterével, az a sorozatból kiderül" - mondta a Blikknek a produkció sajtófőnöke.