Nacsa Olivér édesapját gyászolja

Fotó: Origo -
gyász Nacsa Olivér humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű humorista nehéz időszakon megy keresztül, nemrég ugyanis elveszítette édesapját. Egyedül az vigasztalja, hogy még időben át tudták beszélni a szőnyeg alá söpört problémákat.

Nacsa Olivér már egy ideje tudta, hogy édesapja súlyos szívbetegséggel küzd, így legbelül talán tisztában volt azzal, hogy nagyobb a baj.

Fotó: Origo

Ám a humorista bízott abban, hogy még sok időt együtt tölthetnek, és talán bepótolhatnak olyan korábban elmulasztott élményeket, amelyeket korábban elmulasztottak.

"Édesapám hosszú ideje súlyos szívbetegségben szenvedett, de nem szeretett volna kórházba vonulni, mi vettük rá, hogy vegye igénybe a segítséget, és mi vittük be másfél hónappal ezelőtt. Mindennap bent voltunk a testvéremmel. Volt egy pont, amikor el tudtunk köszönni egymástól. Csendesen ment el, nincs harag senkiben" - mesélte Olivér a Hot magazinnak.

Johnny Depp lánya beleroppant apja válásábahttp://www.life.hu/drlife/20160721-johnny-depp-lanya-beleroppant-az-apja-valasaba.htmlMegdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre. Dr. Life--Cukorbeteg vagy? Ezekre érdemes odafigyelni a boltokban!http://www.life.hu/drlife/20160720-megszunnek-a-boltokban-a-diabetikus-polcok.htmlHa cukorbetegségben szenvedsz, akkor most tényleg érdemes figyelni! Megszűnnek a boltokban a diabetikus polcok és eltűnik a termékekről a diabetikus jelölés – a narancssárga kör – július 20-a után. Dr. Life--Íme, 3 dolog, amivel a kutyák jobbá teszik a párkapcsolatothttp://www.life.hu/drlife/20160713-3-ok-amiert-a-kutyasoknak-jobb-a-parkapcsolata.htmlEgy újabb kutatás szerint a kutyák javítják az ember életminőségét, csökkentik a stresszt, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni. Dr. Life--Terhes kisfiúnak csúfolták a hároméves csöppséget - Mostanáig!http://www.life.hu/drlife/20160713-terhes-kisfiunak-csufoltak-a-haromeves-csoppseget.htmlRengeteg rosszindulat célpontjává vált egy gyermek, akinek szervei a hasüregébe préselődtek, és emiatt terhes kisfiúnak csúfolták. Egy brit orvosnak hála egy 3 éves kisfiú élete végre jó fordulatot vesz. Dr. LifeThinkstockMi történt veled Liam Neeson? A színészt legyőzte az időhttp://www.life.hu/drlife/20160615-liam-neeson-nagyon-megoregedett.htmlLegutóbb azon akadtunk ki, hogy Antonio Banderas mennyire megöregedett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre, és bizony, a színész látványa ráébresztett minket arra, hogy milyen gyorsan telik az idő. Dr. Life--Jennifer Lawrence egyre többet iszik - Már barátai is aggódnakhttp://www.life.hu/drlife/20160616-lehet-hogy-jennifer-lawrence-elindult-az-alkoholistava-valas-utjan.htmlKöztudott, hogy Jennifer Lawrence őrült, de a szó legjobb értelmében. Mostanság viszont lehet, hogy tényleg az őrület kerülgeti, ugyanis barátai szerint belekerült egy buli-spirálba, amiből a jelek szerint nem akar, és nem is tud kiszállni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.