Megrázó! Megvált hosszú tincseitől a mellrákos Shannen Doherty

mellrák Shannen Doherty kopasz melldaganat Beverly Hills 90210
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákkal küzd, és azóta csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, vagy ad hírt magáról. Most azonban kivételt tett, és közösségi odalán mutatta meg azokat a fotókat, amiket akkor készített, amikor a kemoterápia miatt megritkult haját levágták.

Shannen először egy olyan fotót posztolt, amin egy muffinsütő forma, egy doboz bonbon és egy hajnyíró látható. Ebből már sejteni lehetett, hogy mérföldkőhöz érkezett a Beverly Hills 90210 Brendája a rák elleni küzdelemben. Arra azonban senki sem számított, hogy pár órával később meg is mutatja a borotválás során készült intim fotókat. Szívszorító látni, ahogy a szomorú színésznőt édesanyja öleli, majd saját maga ragadja meg az ollót a tükör előtt ülve.

Step 1

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

Step 2

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

Step 6

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

Már korábban is írtunk arról, hogy Shannen sajnos éveket öregedett, mióta beteg, most azonban tényleg tejesen megváltozott a külseje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.