Ellie Goulding kiborult: elveszítheti hangját az énekesnő

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
koncert Ellie Goulding hang énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt orvosai hosszú pihenőre küldték, ugyanis az utóbbi hónapokban annyira kimerült, hogy akár súlyos következményei is lehetnek a féktelen buliknak. 

Ellie Goulding év eleje óta megállás nélkül koncertezik. A sztár már jó ideje szingli, így a munkán kivül nem is foglalkozik mással. Az orvosai most viszont megálljt parancsoltak neki, ugyanis a dögös híresség hangszálai annyira kimerültek, hogy akár a hangját is elvesztheti. Emiatt Ellie-nek le kellett mondania több finn és lettországi fesztiválos fellépését.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

"100 show-t csináltam már eddig idén. Az orvosom azt mondta, ha nem tartok egy kis szünetet, talán már vissza sem nyerem az hangom. Végül arra jutottak, hogy a teljes kimerültség okozza a tüneteimet" - nyilatkozta Ellie az Evening Standard lapnak, majd közösségi oldalán többször is elnézést kért a rajongóitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.