betegség műtét interjú színész Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész 13 hónap kálváriájáról beszélt őszintén az RTL Klub kameráinak. A jelek szerint a sztárt nagyon megviselte az elmúlt időszak. 

Rékasi Károly exkluzív interjúban mesélt állapotáról a Story Extrának, miután újra kórházba került. Tucatnyi operáció után húsevő baktérium támadta meg, szervezete legyengült és 10 kilót fogyott. A színész azt mondja, már nem fél a haláltól, mióta tavaly júniusban átélte. Azt is elárulta, hogy miért vásárolta meg a Détár Enikővel egykor közös házukat Telkiben. Az interjút most te is megtekintheted:

A Pszichológus Pasi: a játék, ami most mindenkit lázban tarthttp://www.life.hu/drlife/20160727-a-pszichologus-pasi-a-pokemon-go-nevu-jatekrol.htmlNéhány hete itthon is elérhetővé vált a Pokémon Go nevű játék, amely immár az egész világot meghódította. Nem először támad a pokémon-jelenség, a mostanihoz hasonló őrület azonban úgy tűnik, minden eddiginél nagyobb port kavart. Az év legnagyobb durranásának kikiáltott mobiljátékára nem csupán a korábbi rajongók csaptak le azonnal: szinte kivétel nélkül találni a villamoson, a parkokban vagy a közvetlen környezetünkben pokémonokra vadászókat, ami kívülállóként nézve furcsa lehet. De mit mondd erre a pszichológus? Dr. Life--Lagzi Lajcsi nagyon sovány - Csont és bőr a mulatós zenészhttp://www.life.hu/drlife/20160801-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-nagyon-lefogyott-csont-es-bor.htmlSok mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Lajcsi. Megjárta a börtönt, legutóbb pedig azt állították róla, hogy megvert néhány gyereket, akik bemásztak a birtokára. A mulatóst nagyon megviselték a megpróbáltatások, elég rossz bőrben van. Dr. LifeOrigoBalesetet szenvedett Wolf Katihttp://www.life.hu/drlife/20160731-balesetet-szenvedett-wolf-kati-elesett-a-szinpadon-mentosok-lattak-el.htmlWolf Katit a koncertjén érte a szerencsétlenség, hatalmasat esett a színpadon. Dr. LifeOrigoÍme a fotó, ami miatt hatalmas bajban van a Facebookhttp://www.life.hu/drlife/20160729-egy-foto-miatt-keveredett-durva-botranyba-a-facebook.htmlA közösségi oldal egy eltávolított kampányfotó miatt keveredett óriási botrányba: a képen súlyproblémával küzdő, amputált lábú, és transznemű modellek szerepelnek, de úgy tűnik, a Facebook ezt a legkevésbé sem tolerálja. Dr. LifeOrigoA saját anyja késelte meg a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/drlife/20160728-a-sajat-anyja-keselte-meg-a-lanyat-miss-walest.htmlEgy megdöbbentő eset rázta meg a világot: A 2013-as Miss Walest, azaz Kumari Mahendrant a saját anyja szúrta le. Dr. LifeOrigoEgy lány meghalt a Balaton Soundon - Valóban a túl sok víz ölhette meg?http://www.life.hu/drlife/20160726-egy-lany-meghalt-a-balaton-soundon-drogozott-es-tul-sok-vizet-ivott.htmlA Balaton Soundon elhunyt lány partidrogot fogyasztott, majd utána több liter vizet ivott. Ez okozta a halálát. Vajon a víz tényleg öl? Hogyan lehetséges ez? Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.