"Sokkal könnyebb is így élni" - Kedvelik egymást Németh Kristóf szerelmei

Fotó: Mudra László - Origo -
feleség Németh Kristóf válás színház sérülés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás után is békében élnek együtt, sőt! Németh Kristóf és volt neje öt éve elváltak, kapcsolatuk azonban mégis baráti, még párjaik is jóban vannak egymással.

A válás általában mindkét félnek fájdalmas dolog, de ha felül tudunk emelkedni a sérelmeken, akkor egy olyan helyzetet is lehet teremteni, amelyben mindenki jól érzi magát. Ezt tették Németh Kristófék is. A színész már 5 éve elvált feleségétől, azóta ő is és volt párja is újra megtalálta a szerelmet.

Fotó: Mudra László - Origo

Emellett ráadásul a volt felesége Niki, és a jelenlegi barátnő jól megvannak együtt, ahogy Németh exének új barátja, és annak gyermekei is.

"Tudom, hogy sokan szokatlannak vélik, szinte látom magam előtt a hitetlen, kétkedő szemeket.

De nekem nem hihetetlen, szerintem ez a normális felállás. (...) Mindkettőnknek Lóci a legfontosabb, ezért el tudjuk fogadni egymást a válás után is. Ha valakinek van esze, hamar rájön, hogy sokkal könnyebb is így élni, mint örökös vitában" - mondta Kristóf a Borsnak, akinek az egyik előadása közben megsérült a lába. Már gyógyul, de volt felesége minden nap szemmel tartja.

Fotó: Mudra László - Origo

"A fináléban már ment a taps, a tánc végén jártunk, egy sasszé lépésnél éreztem a bal vádlimban egy pattanást. Ismerős volt az érzés, tudtam, hogy nagy baj van, pár éve már tapasztaltam hasonlót. Sokkoló volt a fájdalom. A takarásból két díszítő kolléga észrevette, hogy baj van, ők kaptak el és vittek le. Niki a háziorvosunk maradt, együtt járunk játszótérre, az ő párja gyerekeivel is, az évnyitókon, évzárókon, szülői értekezleteken is mindig közösen veszünk részt. Most pedig, hogy megsérültem, mindennap megnézi a lábamat is" - mesélte a Borsnak a színész-rendező.

Meg kellett operálni Németh Kristófot

Nemrég megoperálták a Játékszín egykori igazgatóját. Szerencsére minden rendben van, Kristóf meg is mutatta, mennyire. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.