Több mint egy éve szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, akinek ápolását akkor a Honvéd kórházban kezdték meg. A színész azóta már sokkal jobban van, de még mindig nem épült fel teljesen sérüléséből.

Balesete után lassan gyógyul a színész. Tavaly nyáron szerezte sérülését, de lába még azóta sem épült fel teljesen. Újabb beavatkozások és fertőzések is gátolták a gyors regenerálódást, és az már biztos, hogy a teljes gyógyulásig a képernyőn sem láthatjuk Rékasit.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az viszont már jó jel, hogy egyre többször mozdul ki lakásából, legutóbb egyik rajongója Tihanyban találkozott vele. Az illető elmondása szerint kissé megtörtnek tűnt a színész, ami kedvese Pikali Gerda szerint csak azért van, mert nem szereti, ha elesettnek látják. Az viszont, hogy kimozdult óriási lépés a gyógyulás felé. "Karcsi pont akkor került kórházba, amikor a premierünk volt ezzel a darabbal. Már régóta szeretné megnézni, és végre sikerült is neki, ami mindkettőnk számára hatalmas öröm volt. Szerencsére nagyon tetszett neki" - mondta Gerda, aki elárulta megviselte Rékasit az elmúlt időszak. "Nyilván Karcsit is megviselték a történtek, és ez meglátszik rajta. Senki nem szereti, ha elesettnek látják, ő is igyekszik tartani magát. Nagyon kedvesek a rajongók, de sokszor neki is kellemetlen, hogy ennyire aggódnak érte. Állapota napról napra jobb egy picit, és mindent megteszünk azért, hogy ez így is maradjon" - mondta Gerda a Blikknek.