Polyák Lilla sérülése miatt lemondhatja a Sztárban Sztárt

Forrás: MTVA/Gabor Monos -
TV2 Sztárban sztár sérülés Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztosan lehet tudni, hogy kik fognak szerepelni az őszi Sztárban sztár új évadában. Polyák Lilla is ott volt a versenyzők között, ám sérülése mindennek véget vethet.

Ősztől újra elindul az eddig óriási sikerekkel futó Sztárban sztár és már azt is lehet tudni, hogy kik lesznek a szereplők. Sok tehetséges énekes megmutathatja, hogyan is teljesít egy teljesen új szerepben, köztük Polyák Lilla is, ám korántsem biztos, hogy színpadra tud állni a színésznő.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

Polyák Lillának térdszalag-szakadása van, egy szerencsétlen lépés miatt, és egyelőre otthonában lábadozik, ugyanis műteni is kellett. Bokától térdig merevítőben van a lába, a rehabilitáció pedig csak augusztus végétől kezdődik. Polyák Lilla a TV2 reggeli műsorában elmondta, hogy mindenképpen ott szeretne ott lenni a műsorban, de sajnos biztosat még nem lehet tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.