Shannen Dohertynek nem csak a rákkal, hanem volt menedzserével is harcolnia kell

Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP -
betegség színésznő Shannen Doherty rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákkal küzd, és azóta csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, vagy ad hírt magáról. De nem "csak" betesége keseríti meg a mindennapjait, hanem volt menedzsmentje is: a sztár állítólag azért nem kap betegbiztosítást, mert egykori csapata rosszul gazdálkodott a pénzével. Volt menedzsere reagált a a vádakra.

A 45 éves Shannen Doherty tavaly augusztusban vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy mellrákkal küzd. Bár azóta nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, egyszer kivételt tett: megmutatta az arról készült fotókat, amikor a kemoterápia miatt megritkult haját levágták.

Shannen Doherty Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP

Mint kiderült, a színésznő érthető okokból most csak a gyógyulására koncentrálna, ám egy bírósági ügy miatt vallott állapotáról rajongói előtt, ugyanis korábban beperelte előző menedzsmentjét, amiért szerinte

elherdálták a pénzét.

Shannen azt állítja, ha nem szórják el a pénzét, akkor nem marad betegbiztosítás nélkül. A színésznő azt is hozzátette, hogy ez volt az oka annak, hogy csak később jutott orvoshoz, ha korábban ment volna, akkor talán a mellrákot is hamarabb diagnosztizálták volna.

Így azonban műtétre már nincs lehetősége, és csak gyógyszeres kezelést és kemoterápiát kaphat.

A sztár volt menedzsere, Steven Blatt megszólalt az ügyben, és azzal védekezett, hogy amikor még Shannen az ügyfele volt, egyáltalán nem volt rosszul, így nem is fizették a betegbiztosítást. A férfi még azt is hozzátette, hogy akkoriban a színésznő rendszeresen megjelent különböző eseményeken is, és interjúkat is adott.

Sarah Michelle Gellar és Shannen Doherty Forrás: instagram/sarahmgellar

Shannen szóvivője is reagált, azt mondta, hogy csak azért, mert a színésznő a helyzethez képest normálisan viselkedett, és próbált helytállni a mindennapokban, még nem azt jelenti, hogy nem beteg - számolt be a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.