"Egy helybéli ütött meg, tartozom neki némi pénzzel" - Csúnyán elverték Damu Edinát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland Damu Maja Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Damu Edinát egy helyi férfi verhette meg, mert tartozott neki némi pénzzel.

"A monoklin kívül enyhe agyrázkódásom is van, ráadásul lehet, hogy az ütés miatt a tüdőm is bevizesedik. Adott az orvos beutalót a kórházba, de szédülök, és hatalmas fájdalmaim vannak, így nem tudtam elmenni a kivizsgálásokra - magyarázta Edina a Blikknek, aki nemrégiben jöhetett ki a kórházból.

Damu Edina Forrás: TV2

"Egy helybéli ütött meg, mert tartozom neki egy kis pénzzel" – mondta Edina, ám ennél többet nem tudott felidézni az esetből. Az asszony nem titkolja, az a legnagyobb vágya, hogy ismét ő nevelhesse kislányát, Maját, aki a hatóság döntése értelmében nem lehet vele. Mindent megtesz érte, hogy a gyámhivatal kedvező döntést hozzon az ügyében, ezért munkát is vállalt, igaz, a támadás után, ilyen külsővel ezt sem tudja elvállalni.

"Állást kaptam egy budapesti pékségben, oda járok majd fel busszal. Úgy volt, hogy pár nap múlva kezdek, de így, monoklival nem lehet a pult mögé állni. Nemrég pedig takarítani kezdtem egy érdi ismerősömnél, ha elégedett lesz a munkámmal, akkor több családtagja is felbérel majd" - mesélte Edina. Szüksége lesz minden fillérre, hiszen épp a gyerekszobát készíti elő lánya érkezésére.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Eladtam egy nagy szekrénysort, valamint teljesen átrendezem azt a szobát, amelyen Majával osztozunk majd. Sajnos már majdnem két hónapja nem láttam a lányom, csak képen, nagyon hiányzik mindennap, de hiszem, hogy hamarosan újra együtt lehetünk."

Palya Bea a tökéletlenül tökéletes anyahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-palya-bea-enekesno-bevallotta-hogy-tokeletlenul-tokeletes-anya.htmlPalya Bea egy percre sem áll meg: mindig valami újon dolgozik. Az energikus művészt ősszel megjelenő albumáról, inspirációiról, az anyaságról és végtelen erőforrásairól kérdeztük. TV + Sztárok--Mi lesz most? Natalie Portmant kirakták a szuperhős-univerzumbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-natalie-portman-nem-akar-tobb-marvel-filmben-szerepelni.htmlA színésznő elárulta, nem fog viszatérni a Marvel Univerzumba Thor kedveseként. Meg sehogy másként... TV + Sztárok--Nagyon boldog nyereményével Miss Balatonhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-nagyon-boldog-nyeremenyevel-miss-balaton-nagypal-krisztina.htmlAhogy már megírtuk, Nagypál Krisztina lett a Miss Balaton 2016 nyertese. A szép szőke lány megkapta a nyereményét, és már azt is kitalálta, hogy hová vezet az első útja. TV + Sztárok--Nicky Romero elárulta, hogy miért nincsenek női DJ-k a top mezőnybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-nicky-romero-elarulta-hogy-miert-nincsenek-noi-dj-k-a-top-mezonyben.htmlNicky Romero holland DJ - producer, akit milliók követnek szerte a világon. A Sziget Fesztivál partisátrának kiemelt fellépője a szettje előtt mesélt többek közt arról, hogy miért nincsenek női DJ-k a top mezőnyben, de azt is megtudhattuk, miért fontos számára a társadalmi munka. TV + SztárokOrigoCseh Lacit hatalmas csókkal várta haza szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160818-cseh-lacit-hatalmas-csokkal-varta-haza-szerelme-dia.htmlCseh László tegnap érkezett haza az olimpiáról, ahol 100 pillangón ezüstérmes lett. Szerelme, Dia pedig egy forró csókkal üdvözölte. TV + Sztárok--Vastag Csaba egyszerre több nőt is szédít?http://www.life.hu/sztarok/20160818-vastag-csaba-egyszerre-tobb-not-is-szedit-vagy-megsem.htmlVajon az énekes többet érez korábbi kedvese, Kata iránt? Csaba a Sziget Fesztiválon futott össze régi kedvesével, és elég félreérthető helyzetben kapták őket lencsevégre. De mit szól ehhez az énekes jelenlegi párja, Fruzsina? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.