Lapinformációk szerint Damu Edinát egy helyi férfi verhette meg, mert tartozott neki némi pénzzel.

"A monoklin kívül enyhe agyrázkódásom is van, ráadásul lehet, hogy az ütés miatt a tüdőm is bevizesedik. Adott az orvos beutalót a kórházba, de szédülök, és hatalmas fájdalmaim vannak, így nem tudtam elmenni a kivizsgálásokra - magyarázta Edina a Blikknek, aki nemrégiben jöhetett ki a kórházból.

Damu EdinaForrás: TV2

"Egy helybéli ütött meg, mert tartozom neki egy kis pénzzel" – mondta Edina, ám ennél többet nem tudott felidézni az esetből. Az asszony nem titkolja, az a legnagyobb vágya, hogy ismét ő nevelhesse kislányát, Maját, aki a hatóság döntése értelmében nem lehet vele. Mindent megtesz érte, hogy a gyámhivatal kedvező döntést hozzon az ügyében, ezért munkát is vállalt, igaz, a támadás után, ilyen külsővel ezt sem tudja elvállalni.

"Állást kaptam egy budapesti pékségben, oda járok majd fel busszal. Úgy volt, hogy pár nap múlva kezdek, de így, monoklival nem lehet a pult mögé állni. Nemrég pedig takarítani kezdtem egy érdi ismerősömnél, ha elégedett lesz a munkámmal, akkor több családtagja is felbérel majd" - mesélte Edina. Szüksége lesz minden fillérre, hiszen épp a gyerekszobát készíti elő lánya érkezésére.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Eladtam egy nagy szekrénysort, valamint teljesen átrendezem azt a szobát, amelyen Majával osztozunk majd. Sajnos már majdnem két hónapja nem láttam a lányom, csak képen, nagyon hiányzik mindennap, de hiszem, hogy hamarosan újra együtt lehetünk."