Feneke miatt sosem szexelt még a 35 éves nő

fotó műtét döbbenet férfi fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Addie élete maga a pokol volt, méghozzá a meg nem született testvére miatt. A 35 éves nő ikerként jött a világra, és soha nem volt barátja annak köszönhetően, hogy testvére a fenekére nőtt. 

Édesanyja csak akkor tudta meg, hogy ikrekkel volt várandós, mikor Addie megszületett. A szülés után az orvosok azonnal megműtötték Addie-t, de a beavatkozás miatt a nő feneke szörnyen eltorzult. Addie 35 évesen határozta el, hogy jelentkezik abba a show-ba, melyben két plasztikai sebész segít helyrehozni az olyan beavatkozásokat, melyeket elrontottak az orvosok - írja a Daily Mail.

A nő a róla készült műsorban arról is beszélt, hogy sokat gúnyolták kamaszkorában, miután észrevették, hogy hátulról nem átlagos. Sosem volt önbizalma, sőt még levetkőzni sem mert mások előtt, ezért férfi barátja sem volt, sosem szexelt. Barátai és családja egy emberként szurkol a középkorú nőnek, aki most új feneket kapott.

Az internetes pornó teszi impotenssé a mai kor fiatal férfiait?http://www.life.hu/drlife/20160823-az-internetes-porno-impotensse-teszi-a-fiatal-ferfiakat.htmlEgy frissen lehozott tanulmány szerint egyre több fiatal férfi fordul orvosához merevedési gondok miatt. A szakértő szerint ezekben az esetekben ritkán van szó fizikai okokról, sokkal inkább lelki eredetű a probléma, amelyről – a véleménye szerint – az online elérhető pornó tehet. De valóban ilyen egyszerű lenne? Dr. LifeOrigoBalázs Fecó súlyos szívbetegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160825-balazs-feco-szivritmuszavarral-kuzd.htmlAz énekes szívét nem egyszer műtötték meg az utóbbi időben, mindezek ellenére az énekes júliusban még azt tervezte, hogy augusztusban színpadra áll. Az élet azonban keresztülhúzta a számításait: Fecó csak nemrég hagyta el a kórházat, mivel időközben előjött a szívritmuszavara. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huElképesztő! 40 kést vettek ki egy férfi gyomrából http://www.life.hu/drlife/20160822-ilyet-meg-nem-hallottal-negyven-kest-vettek-ki-egy-ferfi-gyomrabol-foto.htmlEgy összecsukható kés kinyílt a beleiben, egy másik már éppen rozsdásodni kezdett, megint más eltörött. Felkavaró történet következik! Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBrutális baleset Rióban: ilyen durva sérülést rég láttunk! http://www.life.hu/drlife/20160818-kim-mickle-gerelyhajitonak-a-selejtezo-harmadik-sorozataban-ficamodott-ki-a-valla-video.htmlKim Mickle bármennyire is szerette volna, így nem folytathatta az olimpiai játékokat. Figyelem, a videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Dr. Life--Jót tesz az olimpikonoknak a köpölyözés?http://www.life.hu/drlife/20160815-a-kopolyozes-hatasa-az-olimpikonokra.htmlTöbb riói olimpikon, kiváltképp az amerikai úszók és tornászok testén láthatók feltűnő piros körök, amiket nem más, mint az alternatív terápia, a köpölyözés okoz. Tudományosan bizonyított előnyökkel ugyan nem jár, de számos sportoló esetében a győzelem amúgy is inkább fejben, mint testben dől el. Dr. Life--A mennyben járnak a Schumacher-rajongók: friss hírek érkeztek http://www.life.hu/drlife/20160818-michael-schumacher-allapotarol-friss-hirek-erkeztek-luca-cordero-di-montezemolo-szerint-reagal-a.htmlNem bánnak túl kegyesen Schumacher rajongóival, ugyanis néhány napja még egy fekete-fehér fotó miatt pánikoltak, ma pedig már örömmámorban úszhatnak. Az egykori pilóta állapotáról ugyanis jó hírek érkeztek. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.