Az egyre hosszabb éjszakák bizony már arra figyelmeztetnek minket, hogy közelednek a ködös, esős, napsütésben szegény napok, amikor sokkal nehezebben lendülünk át a holtpontokon és a fárasztó napokon. Pedig legtöbbször csak néhány apróságra lenne szükség, hogy máris jobb legyen a kedvünk.

Lepd meg magad!

Nem kell nagy dologra gondolni, csak éppen valami kis apróságra. Hidd el, az is használ, nem feltétlenül kell rögtön beszabadulni egy plázába ruhákat, cipőket, vagy ékszereket vásárolni, hogy jobb kedvünk legyen. Csak szaladj be hazafelé a kedvenc cukrászdádba, és válassz egy vagy két szelet süteményt. Nem az a lényeg, hogy teleedd magad, csak az élmény, hogy egy kicsit változatosak a hétköznapok, és persze az ízvilág, ami a napodat is megédesíti majd.

Forrás: Dreamstime

A zene mindig felpörget 

Nincs jobb hangulatjavító annál, mint amikor berakod a kedvenc számodat, és hangosan, sőt ha jólesik, üvöltve énekelsz rá, és táncolsz ahogy éppen jólesik. Állítsd maxra a hangerőt, zárd be jól az ajtót, és adj ki magadból minden felgyülemlett stresszt. Ha igazán elszánt vagy, és szeretsz sportolni, kösd össze a kettőt! 

Forrás: Giphy
10 ütős dal, ami biztosan felpörget edzés közben
Falod a kilométereket, izzadsz a konditeremben, vadul tekered a spinning biciklit, és közben a kedvenc slágered szól - mi imádjuk ezt az érzést! Íme 10 olyan dal, ami garantáltan felpörget majd edzés közben, sőt leállni is nehezedre esik majd.

Sorozatozz

Ugye neked is megvan az a kedvenc sorozatod, amit már jó párszor újranéztél, mert mindig felvidít? Amikor hazaérsz munka után, kapcsold be, és végre kapcsolj ki. Csak élvezd a kedvenc jeleneteidet, a poénokat, amik mindig betalálnak.  

Forrás: Dreamstime

Hívd fel a barátnődet

Ki tudna nagyobb energialöketet adni, mint az az ember, aki a legjobban ismer. Legyen ez a barátnőd, barátod, anyukád, apukád, testvéred vagy bárki. Egy fáradt nap után sokszor elég egy kedves hang, néhány támogató szó a szeretteidtől, hogy szebb színben lásd a világot.  

Forrás: Tumblr

Élj a hobbidnak

A hobbi az, ami igazán csak rólad szól, ezért hagyj rá időt a hétköznapokban. Nagyon megéri, hiszen rengeteg energiát nyerhetsz belőle. Ha nincs hobbid, akkor éppen ideje keresni magadnak egyet. A legjobb módszer erre, ha elmész különböző workshopokra, próbálj ki néhány kézműves technikát, vagy akár különböző sportokat is, és szeress bele a neked valóba.  

Forrás: Dreamstime