10 ütős dal, ami biztosan felpörget edzés közben

zene testmozgás edzés Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falod a kilométereket, izzadsz a konditeremben, vadul tekered a spinning biciklit, és közben a kedvenc slágered szól - mi imádjuk ezt az érzést! Íme 10 olyan dal, ami garantáltan felpörget majd edzés közben, sőt, leállni is nehezedre esik majd. 

1. Avicii: Wake Me Up

A 25 éves svéd Dj igencsak ott van a szeren: mi más is adhatná meg jobban a löketet a napi edzéshez, mint a Wake Me Up című slágere?

2. Beyonce: Let's Move Your Body

Ha rajongsz a popdíváért, akkor nehéz lesz tőle zenét választani edzéshez, hiszen van miből csemegézni. Ez a dal az egyik legnagyobb kedvencünk.

3. David Guetta - Hey Mama

Pörgős, de annyira mégsem: bemelegítéshez egyszerűen tökéletes David Guetta, Nicki Minaj és Afrojack triója.

4. Madonna: Living For Love

A díva igazi sportguru, ki más inspirálhatna bennünket jobban az edzés alatt, mint Madonna?

5. DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now

Ha úgy érzed, eljött az edzés közepén a holtpont, csak hallgasd Rita Orát, aki azonnal felráz majd!

6. Florence + The Machine - Dog Days Are Over

Nem egy a legújabb dalok közül, mégis kihagyhatatlan a zenelistáról. A hangzás, a ritmus mintha egy másik világba repítenének...

7. Ellie Goulding: Burn

Főképp romantikus dalai miatt rajongunk az énekesnőért, a Burn-re viszont szívesen izzadunk és égetjük a kalórákat.

8. Penguin Prison - Calling Out (Elephante Remix)

Az elektropop banda fülbemászó slágere még bizosan ad egy kis löketet az edzés végén.

9. Pharrell Williams - Happy

Lehet, hogy unod, de mi még nem: az edzés végén mi mást érezne az ember, mint földöntúli boldogságot? A Happy levezetésnek tökéletes!

10. Maroon 5: Sugar

Nem dübörög, nem pörget, kicsit inkább ellazít: nyújtsd egyet az edzés végén Adam Levine dalára!

Kipróbáltuk: stability http://www.life.hu/ez-zsir/20150420-edzes-stability-kiprobalta-a-moveitblondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amikkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a stability kerül terítékre.Ez Zsír!Thinkstock3 színvonalas bringaút itthon, ahol magával ragadhat a tekerés élménye!http://www.life.hu/ez-zsir/20150420-bicikliutak-itthon-szinvonalas-helyek-tekereshez.htmlKényelmes, szórakoztató és jót tesz testednek-lelkednek. Nem csoda, hogy a kerékpározás itthon is egyre népszerűbb közlekedési forma, és jó hír a bringarajongóknak, hogy nem csak új utak épülnek szerte az országban, hanem a jelenleg meglévő kerékpárút-hálózatokat is folyamatosan fejlesztik és bővítik. Ébreszd fel kétkerekűdet a téli álmából, mutatunk 3 remek útvonalat!Ez Zsír!--Narancsfarm combon, popsin, hason - még felveheted a harcot a nyár gyűlölt ellenségével!http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-narancsbor-elleni-kezelesek-tenyleg-hatasosak-e-mit-mond-a-szakerto.htmlTavaszi ruhavásárlás, próbafülke, rémes fények, és hopp, mi az ott a combomon? És a fenekemen? Valahogy így kezdődik, amikor az ember lánya tavasszal elhatározza, hogy most márpedig megszabadul a gyűlölt narancsbőrétől. De ez tényleg lehetséges, vagy úgyis a genetika számít? Szakértőket faggatunk trükkökről, új eljárásokról és a kezelések hatékonyságáról. Ez Zsír!ThinkstockSportruha megfizethető áron - a fast fashion márkák is belehúztakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150414-edzes-csinosan-a-fast-fashion-markak-sportruhai-megfizethetoek-es-divatosak.htmlHa beszereznél néhány új, trendi edzőruhát, és mindezt megfizethető áron tennéd, most itt az idő: egyre több fast fashion márka rukkolt elő sportkollekcióval az utóbbi években. Mutatunk is néhány szettet, amiktől biztosan megjön a kedved a mozgáshoz, és még a számládat sem kell miattuk lenulláznod. Ez Zsír!--Rosszkedvű vagy és szomorú? Csokievés helyett jógázz - többet ér, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150403-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazni-erdemes-rosszkedv-ellen.htmlTudtad, hogy jógával nemcsak a fizikai, energetikai, de mentális állapotod is befolyásolható? Sőt, minden jógagyakorlat mindhárom szinten nyomot hagy.Ez Zsír!ThinkstockFáradt vagy? Íme, három jógapóz, hogy felfrissítsd magad!http://www.life.hu/ez-zsir/20150410-jogaiskola-a-jogaklikkel-ime-3-jogapoz-vagy-akar-egy-komplett-jogora-hogy-felfrissitsd-magad.htmlFáradt vagy? Kérsz egy gőzölgő csésze kávét? Csábító gondolat, ám ez nem a legjobb megoldás: néhány kurta percre valóban sikerül átverni a testedet, és varázsütésre múlik a fáradtság. Azonban a kávé és még inkább az energiaitalok rövid illúziót keltve tovább merítik a tartalékaidat, nem nyújtanak hosszú távú megoldást, sőt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.