Ez volt az utolsó kívánsága a Parkinson-kórral küzdő nőnek

betegség videó parkinson-kór kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 87 éves Ms. Jacobs régóta küzd a gyógyíthatatlan betegséggel. Utolsó kívánságai között az is szerepelt, hogy újra lovagolhasson. 

A nő sok évvel ezelőtt Hollandia egyik leghíresebb díjugratója volt. A karrierjét a Parkinson-kór törte ketté, mely hatására egy életre abba kellett hagynia szeretett hobbiját. Az unokái most egy kezdeményezés által újra lóra tudták ültetni, mely a videó alapján nagyon meghatotta az idős asszonyt. A lóterápia évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen a tapasztalatok szerint sokat segít egy-egy beteg gyógyulásában - írja a Daily Mail.

Sztárok, akiknek egy neurológiai betegség határozza meg a napjaikat

A Parkinson-kór tüneteit elsőként James Parkinson angol orvos és természettudós írta le. A világon második leggyakrabban előforduló idegrendszeri betegség világnapját 1997 óta minden évben április 11-én tartják. A betegség az elmúlt évtizedekben a hírességeket sem kímélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.