Jobban van Toni Braxton - súlyos betegséget fedeztek fel az énekesnőnél

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bryan Steffy -
betegség Toni Braxton lupusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a múlt héten több napot is kórházban töltött, de szóvívője szerint már jobban van. 

Toni Braxton az atlantai kórházban feküdt a múlt héten, mert megjelentek rajta a lupusz nevű autoimmun betegség tünetei. A 48 éves sztárt később az egyik Los Angeles-i kórházba szállították.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bryan Steffy

A szóvívője elmondta azt is, Toni most otthon gyógyul, és bár a lupusz súlyos betegség, szerencsére az énekesnőnél nem volt olyan vészes a helyzet. Amikor azonban az énekesnő kórházba került, kedvese, Birdman Texasból azonnal hozzá repült, hogy együtt lehessen a vele. A férfi és Toni néhány hónapja randizgatnak.

Más sztárokat is fenyeget ez az autoimmun betegség: többek között Selena Gomezt is - erről itt írtunk is korábban.

Valóban rákot okozhat a melltartó? A leggyakoribb tévhitek az emlődaganatrólhttp://www.life.hu/drlife/20161003-a-mellrakkal-kapcsolatos-leggyakoribb-tevhitek.htmlA nők egyik leggyakrabban diagnosztizált daganatos megbetegedése a mellrák, ami miatt sokan egy időzített bombaként gondolnak a saját testükre. A rizikófaktorainak többsége (mint a genetika, az életkor, illetve a tény, hogy nők vagyunk) ellen ugyanis nem nagyon tehetünk semmit. Ezért tűnnek vonzónak a mellrák kialakulásáról terjedő mítoszok, amelyek azt az érzetet keltik bennünk, hogy ha akarjuk, meg tudjuk védeni magunkat ettől a rettegett betegségtől. Dr. LifeOrigoÍgy kapj új erőre, ha elfáradsz a célhoz vezető útonhttp://www.life.hu/drlife/20160930-igy-kapj-uj-erore-ha-elfaradsz-a-celhoz-vezeto-uton.htmlHiába hiszünk magunkban, hiába akarunk mindent megtenni a célért, néha az erős motiváció ellenére is elfáradunk, elbizonytalanodunk. Ilyenkor érdemes egy kicsit megállni, és kipróbálni néhány trükköt, amelyek biztosan segítenek abban, hogy visszanyerd az erődet. Dr. Life--Előzd meg a jövőd! Így csináld!http://www.life.hu/drlife/20161003-elozd-meg-a-jovod-kampany-alkalmaval-tizenhat-napon-keresztul-futottak-az-egeszsegugyben-dolgozok.html16 napon keresztül egy jó ügyért futottak az egészségügyben dolgozók azért, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy csakis mi magunk tehetünk valamit a saját egészségünk megőrzése érdekében. Dr. Life--Ősszel fellángolhat a gyomorégéshttp://www.life.hu/drlife/20161002-a-gyomoreges-es-a-reflux-tunetei-felerosodnek-osszel.htmlÉvszakváltáskor, különösen ősszel és tavasszal sokan tapasztalják a gyomorégés kellemetlenségeit. A ki-kiújuló reflux és a gyomorfekély is sok kellemetlenség és fájdalom forrása. Dr. Life--Tegyél a hajlamok ellen!http://www.life.hu/drlife/20160927-tegyel-a-hajlamok-ellen-betegsegeket-legyozheted-ezzel.htmlHa felüti a fejét egy betegség, bármiféle probléma a testünkkel, a lelkünkkel, sokszor védekezünk azzal, hogy hajlamunk van rá. Pedig a hajlamok ellen is lehet, sőt érdemes is tenni – az egészségesebb jövő érdekében! Dr. Life--Gyakran vérzik az orrod? Komoly bajt is jelezhethttp://www.life.hu/drlife/20160928-a-gyakori-orrverzes-komoly-egeszsegugyi-bajt-jelezhet.htmlAz orrvérzés gyakori panasz, hátterében csak ritkán húzódik valamilyen súlyosabb probléma. Néhány kivételes esetben azonban nem árt mihamarabb orvoshoz fordulni vele, mivel igen komoly betegségek tünete is lehet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.