Évekkel ezelőtt egy maraton teljesítése során égett össze Turia Pitt, de annak ellenére, hogy testének 65%-a megsérült, ő sem a családról sem a sportolásról szövögetett álmait nem adja fel. Már meg is találta azt az embert, akivel le tudja élni az életét.

Szenvedélye a sportolás, de éppen ez okozta élete egyik legnagyobb tragédiáját is. Turia Pitt 2011-ben egy maraton teljesítése közben égett össze egy gyorsan terjedő bozóttűz miatt. Testének 65%-a megsérült, és úgy tűnt, a terveit végérvényesen meg kell változtatnia, de szerencséjére nem kellett feladnia az álmait.

Forrás: Instagram/Turia Pitt

Turia megtalálta azt a férfit, aki nemcsak szereti, de ápolja is őt. A 32 éves Michael Hoskinnal már az esküvőjükre készülnek, és a gyerekvállalásról sem mondanak le.

"Reméljük, hogy a gyerekek is szerepelnek majd a jövőnkben valamilyen formában" - mondta Turia. Az orvosai biztosították őt, hogy semmi akadálya nincs a gyermekvállalásnak, de előbb az esküvőre koncentrál a szerelmespár. "Michael a legjobbat hozza ki belőlem" - mesélte élete párjáról a sportoló, aki nem hagyott fel az edzéssel úgy sem, hogy éppen egy maratonon érte őt a szörnyű tragédia. Nemrég az embert próbáló Ironman Világbajnokságot is teljesítette - írja a Daily Mail.