Pataky Attila a halál torkából tért vissza

Forrás: TV2 -
betegség Edda aranyér Pataky Attila énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila két évvel ezelőtt a halál torkából tért vissza. Életmentő vért kapott, miután majdnem elvérzett aranyér problémái miatt.

Az Edda frontembere, Pataky Attila csaknem belehalt aranyér problémáiba, ugyanis betegsége következtében majdnem elvérzett.

"Elmentem egészen a kapuig, és onnan jöttem vissza.

Meggyőződésem, hogy van az életkapu és a halálkapu.

Én a második kapuig elmentem, de visszajöttem, merz ezer százalékig tudom, hogy dolgom van még."- mesélte a hot! Magazinnak adott interjúban az énekes.

"Az elmúlt évek viszontagságai elképesztő módon megerősítették a feleségemmel, Orsival való szerelmünket, a házasságunkat és a párkapcsolatunkat. Tényleg kunsztos volt: próbáltam a környezetemet kímélni, hogy az általam megélt fájdalomból csak 15 százalékot lássanak."

Pataky Attila Felesége, Orsi: „Hiszem hogy visszakapjuk a régi életünket" Forrás: Pataky Attila

Őszintén mesélt arról is Attila, hogy ebben a szörnyű időszakban nagyon kevesen tartottak ki mellette.

"Az aranyér-operációmmal való gondok rengeteg energiámat felemésztették. Minden átértékelődött, és ez keményen érvényes az ismerősi és baráti körünkre is. Komolyan szelektáltam, és tanulgatok nemet mondani. De ebben a lélek- és gerincroppantó időszakban a feleségem, Orsi élképesztő módon mellettem állt és áll most is. Voltak neki is "megbakkanásai", de végül átsegítettük egymást a nehézségeken. Talán ma erősebb a kapcsolatunk, mint a kezdetek kezdetén volt. Nagyon nagyon szeretem, úgy, ahogy van. Remélem ő is engem"- mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.