Péter Szabó Szilvia szülés fájdalomcsillapítás ősanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első gyermekét várja Péter Szabó Szilvia, aki elérkezettnek látta az időt, hogy visszavonulót fújjon. Eddig a színpadon volt, de ezentúl egy darabig csak kislányának fog énekelni. Szilvi saját bevallása szerint ősanya típus, és szeretné megélni a szülést minden érzésével együtt.

Csak úgy sugárzik kismamaként Péter Szabó Szilvi, akit a terhesség nem fárasztott le, sőt, még több energiája lett. Egészen sokáig dolgozott, azonban most már elérkezettnek látta az időt, hogy visszavonuljon, hiszen november közepén megérkezik a pici. Így egy darabig csak kislánya hallhatja majd énekelni Szilvit.

Forrás: Nanasi Pal

Az énekesnő nagyon magabiztos, egyáltalán nem tölti el félelemmel a szülés gondolta. Természetesen lesz segítsége, a pici körül édesanyja is ott lesz majd, a szülőszobában pedig párja lesz mellette. "Ősanya típus vagyok, aki szeretné minden érzésével megélni a szülés élményét. Lehet, hogy emiatt sokan furcsának gondolnak...

Vállalom, hogy nálam ez talán egy érdekes perverzió lehet,

hogy várom azt a napot, és mindent, ami vele jár" - árulta el az énekesnő a hot! Magazinnak, aki néhány dologhoz kifejezetten ragaszkodik, amennyiben a körülmények azt megengedik. "Szeretném megpróbálni fájdalomcsillapítás nélkül végigcsinálni a szülést" - mondta Szilvi.

Mi a közös Varga Győzőben és Sally Fieldben? Sztárok, akik csontritkulásban szenvednekhttp://www.life.hu/drlife/20161014-sztarok-akik-csontritkulasban-szenvednek-varga-gyozo-sally-field-gwyneth-paltrow.htmlA csontritkulást csendes gyilkosnak is szokták nevezni. Nem véletlenül: a legtöbb esetben tünetmentes, és csak egy-egy törés után elvégzett vizsgálatkor derül csak fény erre a betegségre, ami a hírességeket sem kíméli. A csontritkulás világnapja alkalmából összegyűjtöttünk néhány sztárt, akiknél korábban csontritkulást állapítottak meg. Dr. LifeOrigoPataky Attila a halál torkából tért visszahttp://www.life.hu/drlife/20161020-pataky-attila-aranyer-problemai-miatt-majdnem-meghalt.htmlPataky Attila két évvel ezelőtt a halál torkából tért vissza. Életmentő vért kapott, miután majdnem elvérzett aranyér problémái miatt. Dr. Life--Amikor az élet egy pillanat alatt megváltozik – Filmek, amelyek után másképp nézel a rákrahttp://www.life.hu/drlife/20161013-betegsegek-a-filmvasznon-a-rak.htmlKorunk népbetegsége a rák. Sajnos szinte nincs olyan család, baráti, ismertségi kör, ahol ne fordulna elő legalább egy érintett, aki megküzdött ezzel a halálos kórral. Egy ilyen érzékeny téma a hollywoodi filmeseket sem hagyta hidegen: számos remek filmalkotás született már ebben a témában, amelyek segítségével egy teljesen új perspektívából közelíthetjük meg ezt az igen súlyos betegséget – akár érintettek vagyunk, akár nem. Dr. Life--Ábel Anita komoly betegsége ellenére is dolgozotthttp://www.life.hu/drlife/20161019-abel-anita-lazasan-es-betegen-is-dolgozott.htmlÁbel Anitát már több műsorban is láthatják a nézők, mióta átigazolt a TV2-höz, a műsorvezető pedig igyekszik is helytállni az új feladatokban. Annyira elhivatott, hogy még komoly betegsége ellenére is dolgozott! Dr. LifeOrigoGondot jelent meginni a napi folyadékmennyiséget? Kiderült, mi az okahttp://www.life.hu/drlife/20161013-ezert-nem-megy-az-ajanlott-napi-vizmennyiseg-megivasa.htmlNeked is nehézséget jelent elfogyasztani az ajánlott napi vízmennyiséget? A tudomány jelen állása szerint ez nem véletlen: mindezért a szervezet védekezőmechanizmusa okolható. Dr. Life--Íme, egy technika, amivel megtanulhatsz örülni az apróságoknak ishttp://www.life.hu/drlife/20161011-a-mindfulness-technikaval-megtanulhatsz-orulni-az-aprosagoknak-is.htmlA múlton rágódsz, a jövőt tervezgeted, miközben elfelejtsz a jelenben élni – ismerős helyzet? Sajnos a mai rohanó világunk egyik legnagyobb problémáját jelenti. Emiatt érezzük úgy, hogy elrohan felettünk az idő, miközben nem marad elég energiánk a számunkra fontos dolgokra – és úgy egyáltalán boldognak lenni egy kicsit. Pedig van rá megoldás. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.