Első gyermekét várja Péter Szabó Szilvia, aki elérkezettnek látta az időt, hogy visszavonulót fújjon. Eddig a színpadon volt, de ezentúl egy darabig csak kislányának fog énekelni. Szilvi saját bevallása szerint ősanya típus, és szeretné megélni a szülést minden érzésével együtt.

Csak úgy sugárzik kismamaként Péter Szabó Szilvi, akit a terhesség nem fárasztott le, sőt, még több energiája lett. Egészen sokáig dolgozott, azonban most már elérkezettnek látta az időt, hogy visszavonuljon, hiszen november közepén megérkezik a pici. Így egy darabig csak kislánya hallhatja majd énekelni Szilvit.

Forrás: Nanasi Pal

Az énekesnő nagyon magabiztos, egyáltalán nem tölti el félelemmel a szülés gondolta. Természetesen lesz segítsége, a pici körül édesanyja is ott lesz majd, a szülőszobában pedig párja lesz mellette. "Ősanya típus vagyok, aki szeretné minden érzésével megélni a szülés élményét. Lehet, hogy emiatt sokan furcsának gondolnak... Vállalom, hogy nálam ez talán egy érdekes perverzió lehet, hogy várom azt a napot, és mindent, ami vele jár" - árulta el az énekesnő a hot! Magazinnak, aki néhány dologhoz kifejezetten ragaszkodik, amennyiben a körülmények azt megengedik. "Szeretném megpróbálni fájdalomcsillapítás nélkül végigcsinálni a szülést" - mondta Szilvi.