Meglékelték Zöld Csaba koponyáját

Fotó: Talán Csaba -
lék koponya Zöld Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila Színház művésze, Zöld Csaba hatalmas energiával él: több darabban játszik, rendez, a közelmúltban pedig a maratont is lefutotta, ráadásul 3 kislány édesapja. Nagyon élvezi a nyüzsgést, pedig volt idő, amikor úgy tűnt, hogy nem fog tudni teljes életet élni: súlyos problémával küzdött kiskorában.

Rengeteg dolgot csinál egyszerre Zöld Csaba, a József Attila Színház művésze, szinte nem is pihen. Állandóan mozgásban van, de ez egyáltalán nem zavarja. Élvezi az életet, a darabokat, amikben játszik, valamint azt, hogy három gyermek büszke apukája. Ez nem is csoda, hiszen kiskorában sokáig azt hitték, soha nem fog teljes életet élni.

Zöld Csaba Fotó: Talán Csaba

"Egyszerűen nem reagáltam a külvilágra, elvesztettem a beszéd és a mozgási képességeimet. Rejtélyes betegség volt, a mai napig nincs pontos diagnózis arra, mi történhetett, de mivel a zárójelentésre kellett írni valamit, így azon az agyhártyagyulladás szerepel.

Csoda, hogy egyáltalán életben maradtam"

- részletezi a Borsnak betegsége történetét a művész. Hozzátette, szerencsére egy orvos rájött, mi lehet a megoldás.

Fotó: Talán Csaba

"Végül egy orvosnak eszébe jutott, mi van, ha túlnyomás van a koponyaüregemben és meglékelték a koponyámat.

Három lyukat is fúrtak a koponyámba, ami most úgy néz ki, mintha vonalkódos lenne.

Hónapokig tartott, mire újratanultam járni és beszélni. Nekem az emlékeim is csak hatéves koromtól vannak. A szüleim sokáig nem tudtak beszélni a történtekről" - mondta a színész.

A Pszichológus Pasi: Okozhat-e étkezési zavart egy mobilalkalmazás?http://www.life.hu/drlife/20161024-a-pszichologus-pasi-okozhat-etkezesi-zavart-egy-mobilalkalmazas.htmlŐrület, milyen tempóban fejlődik a technika. Épphogy megszokunk valami újdonságot, máris itt a következő. A cikk apropóját azok az okoskütyük és alkalmazásaik képezik, amelyek az egészségünk fejlesztését célozzák. Persze nem egyetlen gomb megnyomásával. Ám valóban olyan jó hatással vannak ránk mindezek, mint amennyire ígérik? Dr. Life--Egy démon miatt lett anorexiás a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20161025-egy-demon-miatt-lett-anorexias-a-fiatal-lany-evekig-beteg-volt.htmlEgy fiatal lány rémisztó története kering a neten: Lucy Mathison állítása szerint egy démon miatt nem evett rendesen éveken keresztül. Dr. LifeOrigoHavas Henrik itt tart a rákkal folytatott küzdelembenhttp://www.life.hu/drlife/20161024-havas-henrik-kuzdott-a-rakkal-mar-tunetmentes.htmlHajdú Péter meghívta a műsorába Havas Henriket, miután heves szóváltás zajlott le közöttük a közösségi oldalakon. Mindketten kemény szavakkal bírálták a másikat, ez a műsorban sem volt másként, de azért akadt idő egyéb problémák megvitatására is: Havas például elárulta, hol tart a rák elleni küzdelemben. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huBotrány! Húsevő baktériummal fertőztek meg egy idős asszonyt http://www.life.hu/drlife/20161024-husevo-bakterium-megfertozodott-egy-idos-asszony-a-magyar-korhazban.htmlAz idős asszony a kórházban kapta el a kórt, méghozzá az egyik betegtársától. A család szerint súlyos gondatlanság történt. Dr. LifeThinkstockSuhajda Dániel: „Végig ott voltam a kislányom születésénél”http://www.life.hu/drlife/20161019-suhajda-daniel-szinesz-a-joba-rosszban-szinesze-vegig-ott-volt-kislanya-szuletesenel.htmlA Jóban Rosszban sztárjának nemrég született meg második gyermeke, akinek világrajövetelét az elejétől végigasszisztálta. Dr. Life--Mínusz 40 kiló - Lógó bőre keseríti meg Lagzi Lajcsi életéthttp://www.life.hu/drlife/20161023-lagzi-lajcsi-40-kilot-fogyott-log-a-bore.htmlSállal próbálja elrejteni lógó tokáját a zenész. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.