Kucsera Gábort ez mentette meg a súlyos depressziótól

Forrás: Marton Szilvia -
TV2 Kucsera Gábor Édes Élet eltiltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábort kokainfogyasztása után tiltották el az élsporttól, amire az egész életét áldozta. Hirtelen elvesztette az irányítást, és nagyon súlyos depresszióval küzdött, de az Édes Életbeli szereplés segített rajta: ez hozta ki őt a mélyből.

Kucsera Gábort kokainfogyasztáson kapták, ami miatt eltiltották őt a kajakozástól. Addigi egész életét az élsportra áldozta, ám a drogfogyasztás miatt kénytelen volt egy új célt találni. Sokáig emiatt súlyos depresszióban szenvedett, de végül rendeződött a helyzete. Tápai Szabina szerint az Édes Életnek köszönheti, hogy sikerült kimásznia a gödörből, és a kialakult helyzetet pozitívan tudja szemlélni.

Forrás: Marton Szilvia

"Egy sportolónak nagyon nehéz lezárnia a karrierjét. Gyerekkora óta abban élt, neki is nagyon nehéz volt az, hogy hirtelen elvágták. Jobban begubózott, otthon feküdt és akkor jött ez az Édes élet ajánlat, amire igazából én beszéltem rá, mert láttam ebben a kiutat számára. A tévé és a tévés szereplések elindították őt felfelé, újra kinyílt vele a világ" - mesélte Tápai Szabina a Mokkában. Hozzátette, az eltiltás pozitív hozadéka, hogy Gábor nagyon sokat tud foglalkozni a kisfiukkal. "A rosszban a jó, hogy Benivel sokkal többet tudott lenni. Amíg sportolt, addig egy hétvégi apuka volt, és ő nem feltétlenül szeretett volna egyébként sem az lenni" - árulta el Kucsera Gábor felesége.

Sinead O’Connor egy életre búcsút intett a drogoknakhttp://www.life.hu/drlife/20161026-sinead-oconnor-felszamolt-az-onpusztitassal.htmlHatalmas önuralom, szigor és kitartás gyümölcseként végre ismét egyensúlyba kerülhet Sinead O'Connor egészsége, ám ő is tudja, hogy sok feladat vár még rá, ha rendbe szeretné tenni az életét. Dr. Life--Gesztesi Károly súlyos depresszióban szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20161026-gesztesi-karoly-depresszioban-szenvedett.htmlEgy nap úgy ébredt fel, hogy nem tudta, mi végre van a világon: nem volt motivációja, nem találta azt a célt és indokot, ami miatt érdemes dolgozni. Gesztesi Károly súlyos depresszióban szenvedett, de orvoshoz nem akart menni. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huSebestyén Balázs nem bírja a hajtást, kikészülthttp://www.life.hu/drlife/20161026-sebestyen-balazs-kikeszult-a-sok-munkatol-migren-gyotorte.htmlA Morning Show keddi adásában Balázs arról panaszkodott, hogy nem bírja már a hajtást. A végét járja, sok neki együtt a rádió meg a tévé, ugyanis a Gyertek át! című műsorral is forgat. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA Pszichológus Pasi: Okozhat-e étkezési zavart egy mobilalkalmazás?http://www.life.hu/drlife/20161024-a-pszichologus-pasi-okozhat-etkezesi-zavart-egy-mobilalkalmazas.htmlŐrület, milyen tempóban fejlődik a technika. Épphogy megszokunk valami újdonságot, máris itt a következő. A cikk apropóját azok az okoskütyük és alkalmazásaik képezik, amelyek az egészségünk fejlesztését célozzák. Persze nem egyetlen gomb megnyomásával. Ám valóban olyan jó hatással vannak ránk mindezek, mint amennyire ígérik? Dr. Life--Várkonyi Andrea fél év alatt esett teherbehttp://www.life.hu/drlife/20161025-varkonyi-andrea-fel-ev-alatt-esett-teherbe-bochkor-gabortol-pedig-ugy-tudta-nem-lehet-gyereke.htmlVárkonyi Andrea első házassága azért ment tönkre, mert minden próbálkozás ellenére nem született gyermekük. A műsorvezetőnek az orvosok azt mondták, soha nem eshet teherbe természetes úton. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeglékelték Zöld Csaba koponyájáthttp://www.life.hu/drlife/20161025-meglekeltek-a-a-hires-szinesz-zold-csaba-koponyajat.htmlA József Attila Színház művésze, Zöld Csaba hatalmas energiával él: több darabban játszik, rendez, a közelmúltban pedig a maratont is lefutotta, ráadásul 3 kislány édesapja. Nagyon élvezi a nyüzsgést, pedig volt idő, amikor úgy tűnt, hogy nem fog tudni teljes életet élni: súlyos problémával küzdött kiskorában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.