Kucsera Gábort kokainfogyasztása után tiltották el az élsporttól, amire az egész életét áldozta. Hirtelen elvesztette az irányítást, és nagyon súlyos depresszióval küzdött, de az Édes Életbeli szereplés segített rajta: ez hozta ki őt a mélyből.

Kucsera Gábort kokainfogyasztáson kapták, ami miatt eltiltották őt a kajakozástól. Addigi egész életét az élsportra áldozta, ám a drogfogyasztás miatt kénytelen volt egy új célt találni. Sokáig emiatt súlyos depresszióban szenvedett, de végül rendeződött a helyzete. Tápai Szabina szerint az Édes Életnek köszönheti, hogy sikerült kimásznia a gödörből, és a kialakult helyzetet pozitívan tudja szemlélni.

Forrás: Marton Szilvia

"Egy sportolónak nagyon nehéz lezárnia a karrierjét. Gyerekkora óta abban élt, neki is nagyon nehéz volt az, hogy hirtelen elvágták. Jobban begubózott, otthon feküdt és akkor jött ez az Édes élet ajánlat, amire igazából én beszéltem rá, mert láttam ebben a kiutat számára. A tévé és a tévés szereplések elindították őt felfelé, újra kinyílt vele a világ" - mesélte Tápai Szabina a Mokkában. Hozzátette, az eltiltás pozitív hozadéka, hogy Gábor nagyon sokat tud foglalkozni a kisfiukkal. "A rosszban a jó, hogy Benivel sokkal többet tudott lenni. Amíg sportolt, addig egy hétvégi apuka volt, és ő nem feltétlenül szeretett volna egyébként sem az lenni" - árulta el Kucsera Gábor felesége.