Megerősítették: újratárgyalják Kucsera Gábor drogügyét

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
drog Kucsera Gábor ügy újratárgyalás fellebbezés kokainfogyasztás kajakos kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár elsőfokon eltiltották a kokainfogyasztáson ért Kucsera Gábort, a kajakozó fellebbezett, így a jogerős döntés még várat magára.

Első fokon fellebbezett a kokainfogyasztáson ért Kucsera Gábor, így még az is előfordulhat, hogy kisebb büntetéssel is megússza az ügyet - tudta meg a Bors.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A lap információi szerint a másodfokon eljáró testület újravizsgálta a körülményeket, és arra jutottak, érdemes újratárgyalni a világ- és Európa-bajnok ügyét. Mindezt a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője, Tiszeker Ágnes is megerősítette. Hozzátette: a doppingügy visszakerül az első fokon eljáró bizottság elé.

Kucsera Gábort júliusba, a szolnoki világbajnoki válogató után ellenőrizték szúrópróbaszerűen, az így levett vizeletmintából pedig kiderült, hogy a versenyző drogot fogyaszthatott. A sportoló ügyével kapcsolatosan ByeAlex és Puzsér Róbert is hangot adott véleményének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.