31 kilóra fogyott, 20 kalórián élt, mégis életben maradt az anorexiás lány

Forrás: Instagram/Jodie-Leigh Neil -
fogyás Dr. Life anorexia anorexia nervosa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Jodie-Leigh Neil életében 2013-ban kezdődtek az étkezési zavarok. A lány nem tudta feldolgozni legjobb barátja tragikus halálát, és az ételmegvonásba menekült. 

A Yateley-ből származó, 18 éves Jodie-Leigh Neil élete 3 éve siklott félre: ekkor veszítette el legjobb barátját egy tragikus balesetben. 31 kilóra lefogyott, naponta 20 kalóriát vett magához, és az éjszaka közepén is nekiállt edzeni.

Forrás: Instagram/Jodie-Leigh Neil

Hamarosan már nem lehetett kikerülni, hogy szakemberek vegyék kezelésbe: 2014-ben anorexiát, szorongást és depressziót állapítottak meg a fiatal lánynál. Az orvosok megmondták neki, vagy felépül, vagy belehal a betegségébe. A lány azonban élni akart, most pedig sötét hónapjairól mutat magáról képeket, hogy bizonyítsa, ilyen mélyről is vissza lehet ám jönni.

Jodie ma már jól van, sikerült jópár kilót magára szednie, ehhez azonban folyamatos orvosi segítségre, és családja, barátai szeretetére volt szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.