Sokkal kevesebbet szerepel a nyilvánosság előtt Gáspár Bea, de eddig nem lehetett tudni, hogy miért nem mutatkozik. Kiderült, hogy komoly betegséggel küzd, ami miatt jó pár kiló felszaladt rá. Mivel nem elégedett a kinézetével, nem is nagyon akarja mutogatni magát.

Nem akar a nyilvánosság előtt mutatkozni Bea asszony, aminek eddig nem lehetett tudni az okát. Kiderült azonban, hogy azért nem szeretne szerepelni, mert jó pár kilót felszedett magára, aminek ő maga sem tudta sokáig az okát. Rájött azonban, hogy egy betegség miatt szaladt rá fel felesleg: pajzsmirigy-alulműködése van. 

Forrás: RTL Klub

"Sajnos egy népbetegség rajtam is kifogott. Pajzsmirigy-alulműködésem van, s ennek következtében húsz kilót híztam. Sokáig nem is tudtam, hogy ez a bajom, csak nem értettem, hogy mitől rakódnak rám a kilók.  Sportoltam, diétáztam, mégis túlsúlyos lettem. Nem szeretem ezt a mostani alakomat, de meg kell barátkozzak vele, mert állítólag ez életem végéig így marad" – mondta a Meglepetésnek Bea, aki a ráncaival már megbarátkozott. "A koromat és a ráncaimat elfogadtam, azt azonban nem, hogy erősen hullik a hajam, és már magas sarkú cipőt sem húzhatok fel a lábamra, mert állandóan bedagad. Csak lapos sarkúban kényelmes a járás" – vallotta be Gáspárné, akire már egy jó ideje lefogyott férje nagyon sokszor tesz megjegyzéseket. "Győzi állandóan szapul, hogy milyen kövér vagyok, az ebédnél pedig rám szól, hogy egyek kevesebbet!  A közös vacsorákról pedig lemondtam, azért hogy ne lásson enni" – árulta el Bea asszony, akinek az a legnagyobb vágya, hogy visszanyerje 10 évvel ezelőtti formáját, de saját bevallása szerint tudja, ez már nem fog menni.