Gáspár Bea komoly betegsége miatt hízott meg

Forrás: RTL Klub -
betegség pajzsmirigy hízás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal kevesebbet szerepel a nyilvánosság előtt Gáspár Bea, de eddig nem lehetett tudni, hogy miért nem mutatkozik. Kiderült, hogy komoly betegséggel küzd, ami miatt jó pár kiló felszaladt rá. Mivel nem elégedett a kinézetével, nem is nagyon akarja mutogatni magát.

Nem akar a nyilvánosság előtt mutatkozni Bea asszony, aminek eddig nem lehetett tudni az okát. Kiderült azonban, hogy azért nem szeretne szerepelni, mert jó pár kilót felszedett magára, aminek ő maga sem tudta sokáig az okát. Rájött azonban, hogy egy betegség miatt szaladt rá fel felesleg: pajzsmirigy-alulműködése van.

Forrás: RTL Klub

"Sajnos egy népbetegség rajtam is kifogott. Pajzsmirigy-alulműködésem van, s ennek következtében húsz kilót híztam.

Sokáig nem is tudtam, hogy ez a bajom, csak nem értettem, hogy mitől rakódnak rám a kilók.

Sportoltam, diétáztam, mégis túlsúlyos lettem. Nem szeretem ezt a mostani alakomat, de meg kell barátkozzak vele, mert állítólag ez életem végéig így marad" – mondta a Meglepetésnek Bea, aki a ráncaival már megbarátkozott. "A koromat és a ráncaimat elfogadtam, azt azonban nem, hogy erősen hullik a hajam, és már magas sarkú cipőt sem húzhatok fel a lábamra, mert állandóan bedagad. Csak lapos sarkúban kényelmes a járás" – vallotta be Gáspárné, akire már egy jó ideje lefogyott férje nagyon sokszor tesz megjegyzéseket.

"Győzi állandóan szapul, hogy milyen kövér vagyok, az ebédnél pedig rám szól, hogy egyek kevesebbet!

A közös vacsorákról pedig lemondtam, azért hogy ne lásson enni" – árulta el Bea asszony, akinek az a legnagyobb vágya, hogy visszanyerje 10 évvel ezelőtti formáját, de saját bevallása szerint tudja, ez már nem fog menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.