Terhesen is dohányzik Nótár Mary: így magyarázza

terhesség Nótár Mary dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napokban arról is szóltak a hírek, hogy Nótár Mary aggódik babájáért. Időközben kiderült, az énekesnő a benne növekvő élet ellenére cigarettázik. 

Az énekesnőt a Bors fotósa kapta lencsevégre, amikor épp távozott a TV2 Sztárban sztár műsorának stúdiójából, ahol próbálni volt. A fotókon jól látszik, hogy amint autóba pattan, Mary azonnal rágyújt egy cigire

"Egy hónappal ezelőtt az ATV székházában volt dolgom, mivel dohányzom, kijárok az udvarra. Ott láttam Nótár Maryt is, aki szintén rágyújtott. Furcsa volt, mert pont előtte való nap olvastam, hogy babát vár. A terhesek pedig nem szoktak dohányozni, pláne nem ennyit, többször is kiment a stábtagokkal cigizni, sőt az érkezéskor és a távozáskor is rágyújtott" - mesélte a lapnak egy olvasója.

"Most vagyok le­szokóban, az orvosom szerint is jobb fokozatosan leállni, mint egyik napról a másikra" - reagált az énekesnő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.