Hét hónap alatt harminchárom kilótól sikerült megszabadulnia Tóth Verának, amit nem csak a műtétnek köszönhet. Folyamatosan edz, és életmódot is váltott, de még így sem kerülhető el az újabb műtéti beavatkozás. A lógó bőrréteget el kell távolítani, de aztán jöhetnek a kifinomult aktfotók!

Tóth Vera rengetegszer próbálkozott fogyókúrával és edzésekkel, de valahogy soha nem tudta elérni a vágyott alakot. A rengeteg sikertelen kísérlet után úgy döntött, kés alá fekszik, az operációnak pedig meg is lett az eredménye.

Forrás: Origo

Az énekesnő 7 hónap alatt 33 kilótól szabadult meg, sokkal magabiztosabb is lett. Ugyan még nem érte el teljesen a célját, hiszen még legalább 15 kilótól meg szeretne szabadulni, máris elégedett az eredménnyel. Folyamatosan edz, és életmódot is váltott, de attól még nem tudja elkerülni az újabb beavatkozást: a lógó bőrréteget ugyanis el kell távolítani. A testmozgás azonban segíthet abban, hogy kevésbé legyen fájdalmas az operáció.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"A bőrömnek is kell ahhoz idő, hogy alkalmazkodjon; most az edzőmmel azon dolgozunk, hogy szépen alakuljak át, és ne fogyjak csúnyán. Nyilvánvalóan vannak a testemen olyan területek, ahonnan műtéttel kell eltávolítani a megnyúlt bőrréteget. Ezért felkerestem egy orvost, és a konzultáció óta még tudatosabban edzek, hiszen nem mindegy, milyen edzettségi állapotban leszek, mire sor kerül a műtétre. Ha feszes lesz a bőröm, ha erősebbek lesznek az izmaim, akkor a fájdalom sem lesz olyan erős" – árulta el Vera a Hot! magazinnak. Az énekesnő élvezi, hogy olyan ruhákba bújhat, amiket eddig nem vehetett fel, ám azt egyelőre nem tudja elképzelni, hogy levetkőzzön. Vagy talán mégis? "Lehet, hogy a végén majd csináltatok magamról szép, de sejtelmes aktfotókat, de ez nekem lenne óriási visszaigazolás: a munkámért, a kitartásomért" – árulta el Vera, azt azonban leszögezte, a nyilvánosság előtt nem vetkőzne.