Tóth Gabi fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók szerint legalábbis Vera egyre inkább hasonlít a húgára, Gabira.

"Egyre jobban hasonlítasz a Hugicádra, most már tényleg!" – írták a képe alá kommentben:

#rapülők

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett fénykép,

"Hurrá, Evribádi! Jön a hálidéj! Hogy kinek a kedvéért vagyok hajlandó magamból hülyét csinálni? Hát persze, hogy Geszti Péter kedvéért, hisz meghívott minket Gabival együtt a február 25-i Rapülők-nagykoncertre énekelni! Annyira boldog vagyok, hogy elmondani nem tudom! Nagyon izgalmas és humorral teli buli lesz! Rengeteg munka vár ránk, amit már el is kezdtünk:-)) Nagyon várom! Ugye jöttök?:-))"

Szerinted tényleg hasonlítanak?

Gyerekkori duci fotóját posztolta Radics Gigi: ez a célja velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161105-gyerekkori-duci-fotojat-posztolta-radics-gigi-enekesno.htmlElőtte-utána képet posztolt az Instagramra Radics Gigi. Így biztatja a túlsúlyosokat arra: bárkiből lehet bombanő. Ez Zsír!--Vajna Timi dögös testét bearanyoztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161104-vajna-timi-dogos-testere-arany-ruhat-huzott.htmlVajna Timi egy fotózás kedvéért igazán dögös szerelést húzott magára: testére feszülő, arany ruhát öltött, amiből még a hosszú combjai is kivillannak! Ez Zsír!OrigoMeglepő ételkombinációk, amiktől egészségesebbek leszünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161103-etelkombinaciok-amelyek-segitenek-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.htmlVan, hogy bizonyos ételeket célszerű keverni egymással: a méz és a tej például kimondottan jó barátok. Egyes ételek segítenek abban is, hogy a tápanyagok jobban felszívódjanak. Ez Zsír!ThinkstockMeglepő ételkombinációk, amiktől egészségesebbek leszünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161103-etelkombinaciok-amelyek-segitenek-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.htmlVan, hogy bizonyos ételeket célszerű keverni egymással: a méz és a tej például kimondottan jó barátok. Egyes ételek segítenek abban is, hogy a tápanyagok jobban felszívódjanak. Ez Zsír!ThinkstockDér Heni brutál testet villantott: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161103-der-heni-enekesno-brutalis-testet-villantott-instagram-oldalan.htmlEdzés utáni szelfit lőtt a dögös énekesnő.Ez Zsír!OrigoÍgy segít a kávé a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-igy-segithet-a-kave-a-fogyasban.htmlA kávét nemcsak azért szeretjük, mert gőzölgésével, illatával és ízével megörvendezteti a hideg és sötét őszi reggeleket, hanem azért is, mert egészséges mennyiséget fogyasztva még az alakunk megőrzését, vagy éppen a diétánkat is segítheti. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.