Súlyos nőgyógyászati betegséget állapítottak meg Nagy Adrinál, a Sztárban sztár versenyzőjénél. Egyszerű megfázással fordult orvoshoz, de kiderült, hogy méhnyakrákja van.

Nem tudott kigyógyulni egy megfázásból Nagy Adri, ezért fordult orvoshoz. Rengeteg vizsgálaton vett részt, hogy kiderítsék a betegség okát. Először azt hitték, húsevő baktérium van a szervezetében, de a végső diagnózis ennél sokkal lesújtóbb volt. Kiderült, hogy méhnyakrákja van.

Méhnyakrákkal küzdött Nagy AdriForrás: TV2

"Az orvosom azzal fogadott, hogy a rákszűrés eredménye sajnos pozitív lett, a méhnyaknál elindult egy rosszindulatú sejtburjánzás. Sokkot kaptam, amikor elmondta, mi bajom. Végigfutott az agyamon: úristen, ez rák! És előtört belőlem a halálfélelem" - emlékszik vissza Adri a három évvel ezelőtt történtekre. Először gyógyszeres kezelést kapott, de mivel nem tudta legyőzni az immunrendszere a kórt, műtétre került sor. A Sztárban sztár énekesnője rettegett, hogy az operáció miatt nem lehet majd gyereke, de szerencsére orvosa megnyugtatta:

"Az orvos megnyugtatott, hogy lehet még gyerekem, de a méhnyakrák-megelőző műtétet követően három évig nem javasolja, hogy babát vállaljak. Ez az idő most telt le, ezért merek nyíltan beszélni" - vallotta a Best Magazinnak az énekesnő, aki reméli, hogy történetével felhívhatja a figyelmet a rendszeres szűrés fontosságára.