Kétségbeesett lépésre szánta el magát a 19 éves Cao Mengyu, hogy ne veszítse el édesanyját. A testét bocsátotta áruba, hogy megszerezze a szükséges pénzt az orvosi kezelésekre.

Nincs más választása a 19 éves lánynak, a testét kell árulnia, ha meg akarja menteni édesanyja életét. A beteg nő orvosi kezeléseire ugyanis nincsen pénzük. Cao Mengyu egy helyi közösségi oldalon, a WeChaten adta fel hirdetését. A szövegben meg is indokolja, miért döntött a nem mindennapi pénzszerzési mód mellett, valamint némi információt is közölt az életéről.

Képünk illusztrációForrás: AFP/Valery Hache

Kiderült, hogy a fiatal lány Dél-Kínában nőtt fel, családja mindig is gazdálkodással foglalkozott, ebből tartották fent magukat. Édesanyjánál azonban nemrég súlyos betegséget diagnosztizáltak, méghozzá bőrrákot. Azóta kórházban fekszik a 45 éves nő és az állapota egyre csak romlik. A rák mellett komoly fertőzések is kialakultak nála, a fiatal lánynak pedig nincs pénze a kezelésekre. Ezért döntött úgy, hogy az egyetlen dolgot áruba bocsájtja, amivel rendelkezik, vagyis saját magát. 14 millió forintnak megfelelő összegért lehet őt "megvásárolni". Volt is, aki jelentkezett a hirdetésre. A Daily Mail információi szerint az illető kifizetné a nő kórházi számláit, ám arról nem szól a fáma, hogy cserébe kér-e valamit a lánytól, de valószínűleg nem. A helyi jótékonysági egyesület alelnöke ugyanis úgy nyilatkozott, hogy Cao Mengyu megnyugodhat, nem kell semmit eladni, anélkül rendezik édesanyja helyzetét.