Christina Applegate Pamela Anderson Hugh Jackman Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresek, gazdagok és szépek, ám ők is csak emberek, akiknek ugyanúgy kijutott az élet kevésbé kellemes oldalából, és még a halállal is szembe kellett nézniük. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a sztárokat, akikről nem is sejtetted, hogy egykor egy hajszálon múlott, hogy túlélik-e súlyos betegségüket.

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon szerencsésen felépült a betegségből Forrás: AFP

Pamela Anderson

A Baywatch szőke bombázója először 2002-ben, Amerika egyik legnépszerűbb tévéműsorában, a The Howard Stern Show-ban beszélt őszintén arról, hogy hepatitis C-je van, ami miatt lehetséges, hogy csupán évei vannak hátra.

A Baywatch szőke bombázója Tommy Lee által kapta el a májzsugort és májdaganatot is okozó betegséget Forrás: AFP

Christina Applegate

A Rém rendes család Kellyje Forrás: AFP

Hugh Jackman

Hugh Jackmant a bőrrákja tartja állandó rettegésben Forrás: AFP
Nem is gondolnád, melyek a legnépszerűbb szexhelyszínekhttp://www.life.hu/drlife/20161110-nepszeru-es-extrem-szexhelyszinek.htmlAutó, lift, vízpart – többek között ezek is ott vannak a legkedveltebb, szerelmeskedésre alkalmas helyszínek között. A nemrég elkészült felmérés azonban nem csupán erre a kérdésre adott választ. Dr. LifeThinkstockFülöp herceg: „40 éve nem kaptam el az influenzát” – Szerencse vagy immunrendszer kérdése?http://www.life.hu/drlife/20161114-fulop-edinburgh-i-herceg-nem-kapta-el-az-influenzat-40-eve.htmlEgy kutatás szerint az 1968 előtt születettek szervezete az influenza néhány típusával szemben ellenállóbb a fiatalabb generációkénál, akiknek immunrendszere nem rendelkezik ellenük ezzel a szupererős védelemmel. Az idősebbek azonban nagyobb eséllyel fertőződnek meg más kórokozók által, amelyekkel szemben viszont éppen az 1968 után születettek bizonyulnak ellenállóbbnak. Dr. Life--Rád hogyan hatnak a nehéz napok?http://www.life.hu/drlife/20161107-rad-hogyan-hat-a-menstruacio.htmlSzinte valamennyi nő megtapasztalja élete során, miért is nevezik azokat a bizonyos napokat olyan nehéznek: a menstruációt megelőző napok felpaprikázott hangulatától kezdve a sokszor kellemetlen mellfeszülésen át a fájdalmas görcsölésig. A Life.hu most felméri, hogyan éli meg a gyengébbik nem a havi vérzés időszakát. Dr. LifeOrigoBetegségek, amelyeket könnyen összeszedhet a gyerek, akár az iskolában ishttp://www.life.hu/drlife/20161104-betegsegek-amiket-konnyen-osszeszedhet-a-gyerek.htmlMinden szülő tudja: az iskolai időszak egyet jelent a különféle megbetegedésekkel, amelyek kiválóan tudnak terjedni az egész nap egy légtérben lévő gyerekek között. Most összegyűjtöttük a leggyakoribbakat. Dr. Life--Híres emberek, akik tüdőbajban hunytak elhttp://www.life.hu/drlife/20161103-hires-emberek-akik-tudobaj-kovetkezteben-haltak-meg-koztuk-jane-austen-kafka-moliere-george-orwell.htmlAz antibiotikumok bevezetése előtt a tüdőbaj Európa egyik vezető haláloka volt: források szerint a 19. század első felében ez a betegség volt felelős az összes haláleset 30%-áért. Sajnos sok híresség életét fogta rövidre ez a mai napig pusztító kór – őket gyűjtöttük most egybe. Dr. Life--3 ritka betegség, ami hihetetlenebb, mint egy Disney-mesehttp://www.life.hu/drlife/20161108-ritka-betegsegek-amelyek-hihetetlenebbek-mint-egy-mese.htmlMivel legtöbbször nem szokványos, egyértelmű tünetekkel jelentkeznek, nehéz diagnosztizálni az úgynevezett ritka betegségeket, amelyek általában csak a lakosság elenyésző részét érintik. Ezek a rendellenességek nagyon veszélyesek, krónikus leépüléshez vezethetnek, és nem ritkán nagy fájdalmakkal is járnak. Íme három betegség, amelyek olyanok, mintha valamelyik népszerű gyermekmeséből léptek volna elő - pedig közel sem olyan tündérmesébe illőek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.