Egy nagyobb cég irodájában bukkantak rá Diana hercegnő és Károly herceg bizalmas orvosi dokumentumaira, amik évek óta lehettek ott egy dossziéba fűzve! Valaki óriási hibát vétett.

Évekig feküdtek Diana hercegnő és Károly herceg bizalmas orvosi leletei egy walesi cég iratszekrényében, mígnem az egyik munkatárs úgy döntött, kipakoljaa a régi komódokat. Ekkor bukkant rá a titkos dokumentumokra. Még a cég vezetői sem tudtak arról, hogy ilyen bizalmas információk vannak a birtokukban.

Diana hercegnő titkos orvosi leletei kerültek előForrás: AFP

Az 1980-as leletek főként a királyi pár bőrgyógyászának, Dr. Peter Copemannak a feljegyzéseit tartalmazza. Ezenkívül Diana hercegnő egy megindító levelét is megtalálták a dokumentumok között, amelyben köszönetet mondott az orvosnak. Az alkalmazott először azt hitte, hamisítványokra talált, de hamar rájött, hogy eredeti dokumentumokat tart a kezében. "Én teljesen elképedtem. Ki tudja, mire használták volna fel ezeket, ha illetéktelen kezekbe kerülnek" - mondta Maggie, aki rátalált a leletekre. Az iratokat természetesen visszajuttatták a királyi családhoz, akiknek szóvivője megköszönte a lelkiismeretes dolgozónak, hogy bizalmasan kezelte a leleteket - írja a The Sun.